Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort Micellar Jelly voor het verwijderen van make-up 150 g

€ 12,40
Inclusief belasting

Gelei voor het verwijderen van make-up 2in1

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort Micellar Jelly voor het verwijderen van make-up 150 g

De 2-in-1 micellaire gelei voor het verwijderen van make-up is perfect als make-up remover, maar je kunt hem ook gebruiken om je gezicht te wassen - zowel 's morgens als' s avonds. Het heeft een zeer aangename consistentie en is zacht voor de huid, het bevat geen agressieve wasmiddelen, alleen milde in de vorm van glycolipiden. Bijkomende verzorgende ingrediënten in de formule zijn kalmerende D- Panthenol en gefermenteerd rijstwater met uitzonderlijke verzorgende eigenschappen. Effect van de ingrediënten:

- glyco-lipiden - is een biologisch afbreekbaar wasingrediënt dat is gemaakt dankzij het biofermentatieproces van suiker. Het is uiterst effectief in het verwijderen van allerlei soorten onzuiverheden van de huid en tegelijkertijd zacht - het veroorzaakt geen irritatie of droogheid.

Gefermenteerd rijstwater - een verzorgend ingrediënt, ondersteunt huidregeneratie, bevat aminozuren, vitaminen en mineralen.

- d-panthenol - kalmeert, kalmeert, hydrateert en verzacht de huid sterk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product met natte handen aan op een droge huid, masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen totdat de make-up/onzuiverheden zijn opgelost. Grondig afspoelen met lauw water. Je kunt het ook gebruiken als een tweede fase van huidreiniging - in plaats van een gezichtswasgel. Gebruik in de ochtend en/of avond. Je kunt het ook op een wattenschijfje aanbrengen en gezichts- en oogmake-up verwijderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycolipiden, saccharomyces/rijstfermentfiltraat, panthenol, polyglyceryl-6-caprylaat, proline, pentyleenglycol, xanthaangom, carbomeer, kaliumhydroxide, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, benzylalcohol, fenoxyethanol, parfum (geur), CI 17200, CI 42090Huidige samenstelling zoals vermeld op de productverpakking

109325
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049638

Bielenda Professional...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies