• -25%
  • outlet
  • 25%

Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort olie make-up remover balsem 150 g(30-06-2024)

€ 14,70
€ 19,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 19,60

Olie make-up remover balsem

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort olie make-up remover balsem 150 g

Oil make-up remover balm is een effectief product dat is ontworpen voor een grondige, maar zachte verwijdering van make-up, geschikt voor dagelijks gebruik. Het lost zelfs sterke make-up op en in combinatie met water emulgeert het - het creëert een emulsie die gemakkelijk van het huidoppervlak te verwijderen is. Het bevat een verzorgend complex van gefermenteerde oliën, Rijstolie en Vitamine E. De balsem is eenvoudig en uiterst comfortabel, laat na het afspoelen geen onaangenaam laagje achter op de huid. Actie:

- vitamine e heeft een beschermende en antioxiderende werking, heeft een positief effect op de barrièrefuncties van de huid, hydrateert.

- rijstolie beïnvloedt de juiste hydratatie en regeneratie van de huid, kalmeert.

- oil ferment complex zijn gefermenteerde oliën met verbazingwekkende verzorgende eigenschappen - ze helpen effectief de hydrolipidenbarrière te herstellen, hydrateren, hebben een antioxiderende en verzachtende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een zeer kleine hoeveelheid van de balsem aan op een droog gezicht en voer een zachte massage uit om tegelijkertijd make-up en onzuiverheden op te lossen. Je kunt het ook gebruiken om oogmake-up te verwijderen. Spoel zeer grondig af met warm water en ga verder met de volgende stap

SAMENSTELLING

Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Oryza Sativa (Rijst) Bran Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, C10-18 Triglyceriden, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Argania Spinosa Pitolie, Angelica Gigas Wortelextract, Lithospermum Erythrorhizon Wortelextract, Glycyrrhiza Uralensis (Zoethout) Wortelextract, Tocoferylacetaat, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Soja (Sojaboon)olie, Parfum (Geur) De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109327
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049652

Bielenda Professional...

€ 19,60 € 14,70
group_work Toestemming voor cookies