Bielenda Professional SUPREMELAB beschermende en voedende lipide gezichtscrème met aminozuur en lactoferrine 50 ml

€ 18,80
Inclusief belasting

De crème reconstrueert niet alleen de huid en heeft een anti-aging effect, maar heeft ook een biorevitaliserende en stimulerende werking.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Bielenda Professional SUPREMELAB beschermende en voedende lipide gezichtscrème met aminozuur en lactoferrine 50 ml

Deze crème is gemaakt voor de huid die haar vitaliteit heeft verloren en behoefte heeft aan een intensieve stimulerende werking en een onmiddellijke verbetering van het uiterlijk. Het is zowel geschikt voor mensen met de eerste rimpels als voor een rijpere huid. De crème reconstrueert niet alleen de huid en heeft een anti-aging effect, maar heeft ook een biorevitaliserende en stimulerende werking. Het verbetert het uiterlijk van de huid met tekenen van veroudering, vermoeid en grauw, waardoor deze er fris, stralend en gezond uitziet. De formule van de crème bevat antioxidanten, herstelt de vitaliteit van de huid en zorgt voor een optimale hydratatie zonder deze te verzwaren. Het is licht en niet belastend.

Werking van de crème:

- Biorevitalisatie en stimulatie van de huid

-Verbetering van de vitaliteit en het algehele uiterlijk van de huid

- Verlicht en herstelt de uitstraling en gezonde uitstraling van de huid

- Antioxiderende werking

- Vermindering van tekenen van veroudering

-Herstructurering van de rijpe huid

Deze crème is bedoeld voor de huid van alle leeftijden die een sterk regenererend effect vereist. Het wordt speciaal aanbevolen voor een rijpe, droge en vochtarme huid als een voedend product dat ook werkt om tekenen van veroudering veroorzaakt door uitdroging en een verminderde hydrolipidenbarrière te verminderen. Het is perfect voor huiden die een diepe regeneratie en versterking van de hydrolipidenbarrière nodig hebben. Een onbalans in dit gebied draagt bij aan de achteruitgang van de huid en de vorming van rimpels. Deze crème zorgt voor diepe voeding en hydratatie en voorziet in de behoeften van de huid met tekenen van veroudering. Het verbetert het comfort van de huid, die strak, ruw en droog is, verstevigt deze en helpt om beter om te gaan met externe factoren. De rijke en voedende textuur omhult de huid en geeft een comfortabel gevoel.

Actieve ingrediënten:

-Aminozuren: gewaardeerde verbindingen in cosmetica vanwege hun hydraterende en regenererende eigenschappen. Ze versterken de huid en ondersteunen de natuurlijke regeneratieve processen. Ze helpen ook de huid te beschermen tegen externe factoren. -Aminozuren zijn een belangrijk onderdeel van de natuurlijke vochtinbrengende factor ( NMF ), die ongeveer 40% uitmaakt van het mengsel van vochtinbrengende stoffen in het stratum corneum.

-Lactoferrine: het heeft een prebiotisch effect, ondersteunt het behoud van een gezond huidmicrobioom en tast de immuniteit aan.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in de gereinigde gezichtshuid. Je kunt het ook op de hals en het decolleté gebruiken. Gebruik in de ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, propaandiol, Butyrospermum Parkii (shea) boter, Gossypium Herbaceum (katoen) zaadolie, polyglyceryl-6-stearaat, squalaan, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, gehydrogeneerde Olive Onverzeepbare olie, Lactoferrine, Methylsilanol Mannuronaat, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Beta-Sitosterol, Glycine, Ceramide EOP, Arginine PCA, Dimethicon, Ethylhexylglycerine, Glycine Soja (soja) olie, Lactoferricine, Squaleen, Polyglyceryl-6 Be henaat , natriumstearoylglutamaat, natriumlauroyllactylaat, taurine, natriumpolyacrylaat, xanthaangom, dinatrium-EDTA, ascorbylpalmitaat, tocoferol, carbomeer, fenoxyethanol, benzylalcohol, sorbinezuur, parfum (geur), linalool, benzylsalicylaat, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112136
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052799

Bielenda Professional...

€ 18,80
group_work Toestemming voor cookies