Bielenda Professional SUPREMELAB Fig Enzymatische Peeling 70 ml

€ 11,20
Inclusief belasting

Vijgen- peeling verwijdert effectief dode huidcellen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Bielenda Professional SUPREMELAB Fig Enzymatische Peeling 70 ml

Vijgen-enzympeeling is een uniek product met een romige formule die op zachte maar effectieve wijze dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een gladde, stralende huid met een gezond en stralend uiterlijk. De peeling bevat een innovatief vijgenenzym, bekend als Ficin, dat de huid perfect exfolieert en tegelijkertijd een zacht effect heeft. Bovendien bevat de samenstelling een regulerend ingrediënt - Niacinamide, en een complex van gefermenteerde oliën met hydraterende eigenschappen. Bij Supremelab Clean Comfort ligt de prioriteit bij een goed gereinigde huid, de basis van een gezond en stralend uiterlijk. De lijn van producten voor het verwijderen en reinigen van make-up zorgt niet alleen voor effectiviteit, maar ook voor plezier en zachtheid voor de huid. Dankzij comfortabele formules, geschikte actieve ingrediënten en aanvullende verzorgende stoffen wordt uw huid schoon, gevoed en in staat om vrij te ademen en te regenereren. De werking van de peeling is gebaseerd op het Oil Ferment Complex, dat gefermenteerde oliën bevat met buitengewone verzorgende eigenschappen. Ze herbouwen effectief de hydrolipidenbarrière, hydrateren de huid en hebben een antioxiderende en verzachtende werking. Ficin, een enzym verkregen uit de vijgenboom, verwijdert effectief dode huidcellen, waardoor de huid gladder en helderder wordt. De zachte werking maakt het geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelig en couperose. Daarnaast reguleert Niacinamide de afscheiding van talg en helpt het onvolkomenheden te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub aan op de gereinigde huid en vermijd de oogcontouren. Laat 10-15 minuten intrekken en spoel daarna grondig af met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week, pas de frequentie aan op het type en de conditie van je huid.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), niacinamide, propaandiol, glycerylstearaat, sorbitanpalmitaat, cetearylalcohol, ficine, Panthenol , candida bombicola/glucose/methylraapzaadferment, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Argania Spinosa Kernel Olie, Angelica Gigas Wortel Extract, Lithospermum Erythrorhizon Wortel Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Zoethout) Wortel Extract, Ficus Carica (Vijg) Fruit Extract, Saccharomyces/Rijst Ferment Filtraat, Glycerine, Bacillus Ferment, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Soja (soja) olie, lactobionzuur, natriumstearoylglutamaat, pentyleenglycol, propyleenglycol, xanthaangom, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, methylparaben, fenoxyethanol, parfum (geur), CI 17200, CI 42090. altijd op de verpakking.

112139
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902169049621

Bielenda Professional...

€ 11,20
group_work Toestemming voor cookies