AA Wings of Colour No-Limit Volume Noir Classic Mascara /Zwart/ 6 g

€ 9,40
Inclusief belasting

Wimpers met indrukwekkend volume zonder grenzen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Wings of Color No-Limit Volume Noir Classic Mascara /Zwart/ 6 g

Wimpers met indrukwekkend volume zonder grenzen! Deze mascara verandert dunne en dunne wimpers in heerlijk dichte en dikke wimpers, dankzij super supermascara-compatibele, klassieke borstel met dichte haren die de wimpers zo licht als lucht omhult met een mist van volume. De formule van de mascara is ultra -romig en voedt elk haartje van de wortel tot de punt, waardoor de look wordt benadrukt met indrukwekkend dikke, diepzwarte wimpers. Nu kunt u genieten van vollere, dikkere en zwartere wimpers die een dramatisch effect aan uw look toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Om het gewenste effect te bereiken, brengt u de mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers met behulp van de zigzagmethode.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, acacia-senegalgom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, VP/eicoseencopolymeer, polybuteen, glycerylstearaat, Copernicia Cerifera Cera, butyleenglycol, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, fenoxyethanol, caprylylglycol, Oryza sativa-zemelenwas , Hydroxyethylcellulose, Glycerine, Caprylhydroxaminezuur, Myristinezuur, Arachidinezuur, Beheenzuur, Oliezuur, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112846
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116054964

AA Wings of Colour No-Limit...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies