L'biotica Pure Estetic reinigende en verhelderende micellaire vloeistof 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Dit micellair water is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

L'biotica Pure Estetic reinigende en verhelderende micellaire vloeistof 200 ml

Cleansing and Brightening Micellar Liquid is een product met een geavanceerde formule die uitgebreide huidverzorging biedt. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Bescherming tegen vrije radicalen: Micellaire vloeistof bevat de innovatieve CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie en een complex van vitamine C + E, sterke antioxidanten. Hierdoor biedt het product de huid bescherming tegen vrije radicalen en andere schadelijke externe factoren.

-Effectieve reiniging: de micellaire formule verwijdert perfect onzuiverheden van het huidoppervlak, inclusief waterproof make-up. Het werkt zacht ale effectief en zorgt voor een perfecte reiniging.

-Hypoallergene formule: het product is vriendelijk voor de gevoelige huid en veroorzaakt geen trekkerig of droog gevoel. Na gebruik voelt de huid verfrist, gehydrateerd, glad en zacht aan, waardoor een gevoel van comfort en een gezonde glans terugkeert.

-Actieve ingrediënten: Naast vitamine C en E bevat micellaire vloeistof trehalose, dat de elasticiteit en stevigheid van de huid beïnvloedt, hyaluronzuur, dat de hydratatie van de opperhuid verhoogt, en pre- en probiotica, die het huidmicrobioom ondersteunen.

Dit micellair water is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het werkt in vele richtingen en biedt uitgebreide huidverzorging, reiniging en bescherming tegen schadelijke externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik cosmetische pads gedrenkt in vloeistof om de huid van uw gezicht en ogen te wassen totdat er geen vuil meer zichtbaar is op de pad.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, laurylglucoside, inuline, alfa-glucanoligosaccharide, trehalose, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , mangiferine, Lactobacillus-ferment, niacinamide, natriumhyaluronaat, tocoferylacetaat, lecithine, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112987
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116087207

L'biotica Pure Estetic...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies