L'biotica Pure Estetic enzymatische micro-exfoliërende gezichtswasgel 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

De micellaire formule verwijdert onzuiverheden perfect van het huidoppervlak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

L'biotica Pure Estetic enzymatische micro-exfoliërende gezichtsreinigingsgel 200 ml

Cleansing and Brightening Micellar Liquid is een product met een geavanceerde formule die uitgebreide huidverzorging biedt. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Bescherming tegen vrije radicalen: Micellaire vloeistof bevat de innovatieve CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie en een complex van vitamine C + E, sterke antioxidanten. Hierdoor biedt het product de huid bescherming tegen vrije radicalen en andere schadelijke externe factoren.

-Effectieve reiniging: de micellaire formule verwijdert perfect onzuiverheden van het huidoppervlak, inclusief waterproof make-up. Het werkt zacht ale effectief en zorgt voor een perfecte reiniging.

-Hypoallergene formule: het product is vriendelijk voor de gevoelige huid en veroorzaakt geen trekkerig of droog gevoel. Na gebruik voelt de huid verfrist, gehydrateerd, glad en zacht aan, waardoor een gevoel van comfort en een gezonde glans terugkeert.

-Actieve ingrediënten: Naast vitamine C en E bevat micellaire vloeistof trehalose, dat de elasticiteit en stevigheid van de huid beïnvloedt, hyaluronzuur, dat de hydratatie van de opperhuid verhoogt, en pre- en probiotica, die het huidmicrobioom ondersteunen.

Dit micellair water is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het werkt in vele richtingen en biedt uitgebreide huidverzorging, reiniging en bescherming tegen schadelijke externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Schuim een deel van de gel op met natte handen en breng aan op het gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Spoel vervolgens grondig af met water. Rond het reinigen van uw gezicht af door uw huid te verstevigen met een toner

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, coczydopropylbetaïne, laurylglucoside, ammoniumlaurylsulfaat, PEG-120 methylglucosedioleaat, natriumcoco-amfoacetaat, coco-glucoside, glyceriloleaat, gehydrogeneerd palmglyceridecitraat, Vaccinium Myrtillus fruitextract, S ACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, Acer Saccharum-extract, Citrus Aurantium Dulcis-fruitextract, Citrus Limon-fruitextract, Azelaïnezuur, Melkzuur, Glycolzuur, Mangiferine, Ficine, Papaïne, Citroenzuur, Wijnsteenzuur, Appelzuur, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Lecithine, Inuline, Alfa-Glucaanoligosaccharide, Pentyleen Glycol, Niacinamide, Gistextract, Aesculus Hippocastanum Zaadextract, Ammoniumglycyrrhizaat, Panthenol , Propyleenglycol, Zinkgluconaat, Cafeïne, Biotine, Glucose, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112988
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116090825

L'biotica Pure Estetic...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies