L'biotica Pure Estetic verzachtende en hydraterende gezichtswasgel 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

De gel reinigt de huid perfect van opgehoopte onzuiverheden en make-upresten, en de milde formule zorgt ervoor dat de huid niet trekkerig aanvoelt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

L'biotica Pure Estetic verzachtende en hydraterende gezichtswasgel 200 ml

Soothing and Moisturizing Face Wash Gel is een huidverzorgingsproduct dat de innovatieve CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie combineert met betaïne en andere ingrediënten met een hydraterende en verzachtende werking. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Hydraterend en verzachtend: Betaïne hydrateert, dankzij zijn hygroscopische eigenschappen, de huid intensief, verzacht irritaties en heeft een regenererend effect. Hierdoor wordt de huid goed gehydrateerd en worden irritaties verlicht.

-Reiniging: De gel reinigt de huid perfect van opgehoopte onzuiverheden en make-upresten, en de milde formule zorgt ervoor dat de huid niet trekkerig aanvoelt.

-Hydratatie en verfrissing: De huid is perfect gereinigd, verfrist en gehydrateerd, aangenaam verfrist. De hydratatie is langdurig en de huid krijgt een gezonde glans.

-Kalmerende en gladmakende werking: Extra ingrediënten, zoals D- panthenol (D- pantenol ) en hyaluronzuur, ondersteunen het verzachtende effect, brengen comfort voor de huid, verbeteren de hydratatie en maken deze glad.

-Anti-verkleuring: Nonapeptide, aanwezig in de formule, helpt verkleuring te voorkomen en de huidskleur te egaliseren.

Deze gezichtsreiniger is bedoeld voor de normale, droge, gevoelige en reactieve huid. Het werkt alomvattend en biedt hydraterende, verzachtende, reinigende en tegengaande irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Schuim een deel van de gel op met natte handen en breng aan op het gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Spoel vervolgens grondig af met water. Rond het reinigen van uw gezicht af door uw huid te verstevigen met een tonic

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Betaïne, Cocamidopropylamine Oxide, Panthenol, Natriumcocoamfoacetaat, Glycerine, Acrylaten Copolymeer, Propaandiol, Pentyleenglycol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Inuline, Mangiferine, Lecithine, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Fructose, Ureum , Maltose, Allantoïne, Natrium PCA, Nonapeptide-1, Trehalose, Natriumhyaluronaat, Glucose, Dinatriumfosfaat, Natriumchloride, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Citroenzuur, Natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112989
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116087214

L'biotica Pure Estetic...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies