BasicLab Esteticus Verstevigend Serum met 0,5 % zuivere koperpeptiden en 25% biomimetische peptiden 30 ml

€ 67,00
Inclusief belasting

Een gespecialiseerd verstevigend serum met pure koperpeptiden is een concentraat van krachtige actieve ingrediënten die zich richten op het nauwkeurig bestrijden van de tekenen van veroudering.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

BasicLab Esteticus verstevigend Serum met 5 % zuivere koperpeptiden en 25% biomimetische peptiden 30 ml

Een gespecialiseerd verstevigend serum met pure koperpeptiden is een concentraat van krachtige actieve ingrediënten die zich richten op het nauwkeurig bestrijden van de tekenen van veroudering. Het serum is gebaseerd op twee soorten peptiden die op elkaar inwerken en elkaar aanvullen, waardoor huidvernieuwingsprocessen worden ondersteund. Het verbetert de elasticiteit van de huid en vult rimpels op, waardoor u er langer jonger uitziet. Het serum heeft een lichte gelconsistentie en is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes met tekenen van veroudering, inclusief de gevoelige huid. Het kan elke dag worden gebruikt, zowel 's morgens als' s avonds. Dankzij speciaal geselecteerde actieve ingrediënten in hoge concentraties zorgt het voor snelle resultaten, waardoor de zichtbaarheid van tekenen van veroudering wordt geminimaliseerd.

ACTIE:

-Zuivere koperpeptiden met een concentratie van 0,5%, het belangrijkste ingrediënt van het serum, stimuleren actief de productie van elastine, collageen en glycosaminoglycanen, waaronder hyaluronzuur. Deze peptiden zijn cofactoren van biochemische reacties die plaatsvinden in de opperhuid en die alle tekenen van huidveroudering beïnvloeden. Ze helpen de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren, maken de opperhuid dikker, verbeteren de structuur en het elasticiteitsniveau, wat leidt tot een vermindering van de diepte en lengte van rimpels.

-Het complex van biomimetische peptiden, behorend tot de groep van neuropeptiden, dringt door tot in de diepere lagen van de huid en zorgt in een concentratie tot 25% voor een onmiddellijk gevoel van spanning en gladheid. Ze beschermen collageenvezels tegen afbraak, waardoor de neiging tot het ontwikkelen en verdiepen van rimpels rond de mond en nasolabiale plooien wordt verminderd.

-10% groeifactorcomplex heeft een actieve invloed op de huidcellen, versnelt hun regeneratie en vermindert de negatieve effecten van oxidatieve stress, die verantwoordelijk is voor de afbraak van collageen- en elastinevezels, evenals hyaluronzuur. De huid wordt steviger, gerevitaliseerd en bestand tegen irritatie.

-De toevoeging van gehydrolyseerd hyaluronzuur en natriumhyaluronaat hydrateert de huid diep en helpt de hele dag door het juiste hydratatieniveau te behouden. De combinatie van deze twee zuurmoleculen van verschillende grootte werkt synergetisch: hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht bindt water in de opperhuid zonder de poriën te verstoppen. Hyaluronzuur ultra molecuulgewicht dringt echter effectief door tot in de diepere lagen van de epidermis, wat helpt bij effectieve regeneratie en reparatieprocessen ondersteunt, wat bijdraagt aan de vermindering van rimpels.

RESULTATEN:

-De huid wordt zichtbaar jonger en de tekenen van veroudering worden verminderd.

-Rimpels rond de mond en nasolabiale plooien worden gladgestreken en verminderd.

-De huid is merkbaar steviger, elastisch en strak.

- Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht worden verkort en verminderd.

-De neiging om nieuwe rimpels te creëren wordt verminderd.

-De structuur van de huid wordt gladder en uniformer.

-De huid wordt minder blootgesteld aan de negatieve effecten van oxidatieve stress.

-De weerstand van de huid tegen externe factoren wordt verhoogd.

-De huid wordt gerevitaliseerd en herstelprocessen worden gestimuleerd.

Het serum is geschikt voor de huidverzorging met zichtbare tekenen van veroudering, vooral gezichtsrimpels. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Een uitstekende oplossing voor een slappe, ruwe, doffe en doffe huid, maar ook voor een huid met verlies van elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds op een schone en droge huid, afhankelijk van uw behoeften

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Butyleenglycol, Glycerine, Pentyleenglycol, Copper -1, Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Octapeptide-3, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetaat, Oligopeptide-1, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide- 40 sh-Polypeptide- 76, Gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, Caprylylglycol, Carrageen, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113390
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639170637

BasicLab Esteticus...

€ 67,00
group_work Toestemming voor cookies