BasicLab Micellis normaliserende micellaire vloeistof voor de vette en gevoelige huid 500 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Deze micellaire vloeistof is geschikt voor de vette en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BasicLab Micellis normaliserende micellaire vloeistof voor de vette en gevoelige huid 500 ml

Normaliserende micellaire vloeistof is bedoeld voor het reinigen van de vette en gevoelige huid. Het werkt zacht en verwijdert make-up en andere onzuiverheden zonder te hoeven wrijven, waardoor het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en acties van dit product:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsstoffen van plantaardige oorsprong: absorberen en verwijderen effectief make-up en onzuiverheden.

-Prebiotica (2%): Herstelt het evenwicht van de vette en/of voor acne gevoelige huid, waardoor de neiging tot onvolkomenheden en irritaties wordt verminderd. Ze hydrateren en versterken de opperhuid.

-Glycyrrhizine (zout van glycyrrhizinezuur): kalmeert effectief acne en de gevoelige huid, kalmeert roodheid en micro-inflammatoire laesies. Normaliseert de talgafscheiding, waardoor de glans van de huid wordt verminderd.

-Azeloglycine: Ondersteunt de reiniging van de talgklieren (d.w.z. "poriën") en vermindert het risico op mee-eters. Bovendien hydrateert en maakt het de opperhuid glad, waardoor deze zacht wordt.

-Floretine (flavonoïde verkregen uit appels): Helpt de talgafscheiding te normaliseren, versterkt de huid en verzacht effectief irritaties.

De resultaten van het gebruik van normaliserende micelvloeistof zijn:

-De huid wordt gereinigd van make-up.

-De talgafscheiding is genormaliseerd.

-De huid is gehydrateerd en glad.

Deze micellaire vloeistof is geschikt voor de vette en gevoelige huid. Het wordt aanbevolen om het te gebruiken als de eerste stap in een tweestaps huidreinigingsproces, in combinatie met een normaliserende reinigingsgel.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met micellaire vloeistof en was vervolgens voorzichtig de huid van uw gezicht en oogleden. Herhaal de handeling totdat het wattenschijfje schoon blijft. Daarna afwassen met water

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-4-pelargonaat, inuline, glycerine, caprylyl/caprylglucoside, alfa-glucaanoligosaccharide, dikaliumglycyrrhizaat, floretine, Panthenol , kaliumazelloyldiglycinaat, allantoïne, arginine, pentyleenglycol, levulinezuur, natriumlevulinaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113396
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170668

BasicLab Micellis...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies