Bielenda B12 Beauty Vitamin sterk hydraterende gezichtsgel 50 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Revitaliseert merkbaar de huid, hydrateert deze effectief en voegt vitaliteit toe, die met de jaren verloren kan gaan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Bielenda B12 Beauty Vitamin sterk hydraterende gezichtsgel 50 ml

Sterk hydraterende FACE GEL is een lichte cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van een droge, gevoelige huid die meer hydratatie nodig heeft. Deze veelzijdige gel kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt en is ook een uitstekende basis voor make-up. De formule is verrijkt met ons gepatenteerde Beauty Complex, bestaande uit de volgende ingrediënten:

-VITAMINE B12: Deze natuurlijke vitamine met een mooie roze kleur staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen voor de gevoelige en gestreste huid. Bovendien versnelt het de regeneratieve processen van de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

- BIOTYNA : dit ingrediënt verbetert de conditie van de huid, heeft sterk hydraterende en regenererende eigenschappen, kalmeert en geeft comfort aan de huid die de neiging heeft uit te drogen. leeftijd.

-PROVITAMIN D3: Helpt de huid te kalmeren, ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière van de epidermis. Herstelt het huidcomfort en een gezonde gloed.

De gel wordt perfect opgenomen, hydrateert sterk en kalmeert de huid. Het elimineert effectief het gevoel van kloofjes en verstrakking van de opperhuid, kalmeert irritaties en herstelt de mooie, natuurlijke uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Elke ochtend en avond de gel in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté masseren en laten intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, trehalose, Olive , glycereth-8-esters, gehydrolyseerd collageen, Hyaluronic Acid , biosaccharidegom-1, hydroxypropylcyclodextrine, cyanocobalamine, biotine, minerale zouten, 7-dehydrocholesterol, ethylhexylglycerine, polysorbaat 20, acrylaten/C10- 30 Alkylacrylaat kruispolymeer, kaliumhydroxide, fenoxyethanol, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), limoneen, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112149
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169053338

Bielenda B12 Beauty Vitamin...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies