Apis Revolution in hydraterende Hyaluron 4D + Lingostem Gezichtsconcentraat 30 ml

€ 13,39
Inclusief belasting

Een uitgebreid concentraat dat multidimensionaal werkt en de huid herstelt, hydrateert en beschermt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Apis Revolution in hydraterende Hyaluron 4D + Lingostem Gezichtsconcentraat 30 ml

Hyaluron 4D + Lingostem™ is een intensief concentraat waarvan de licht lipidische consistentie resulteert in een sterke huidregeneratie. Verrijkt met hyaluronzuur met vier verschillende molecuulgroottes, werkt dit product op verschillende niveaus van de huid. Regelmatig gebruik van dit concentraat zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de hydratatie en smering van de huid.

Belangrijkste eigenschappen:

-4 hyaluronzuurmoleculen van verschillende grootte: ze creëren een multidimensionaal netwerk in de huidruimte en werken op verschillende niveaus. Hierdoor zorgen ze voor een sterke hydratatie en het vermogen om water van buitenaf op te vangen en in de diepere lagen van de huid te houden.

-Lingberry-stamcellen: regenereert en herbouwt de huid en versterkt de natuurlijke beschermlaag. Bovendien beschermen ze de huid tegen verouderingsprocessen door licht, waardoor de jeugdige uitstraling behouden blijft.

-Macadamia-notenolie: het is een bron van antioxidanten die schadelijke vrije radicalen helpen neutraliseren. Bovendien heeft deze olie een regenererende werking, waardoor het bijdraagt aan het verbeteren van de conditie van de huid.

Hyaluron 4D + Lingostem™ is een uitgebreid concentraat dat multidimensionaal werkt en de huid herstelt, hydrateert en beschermt. Dankzij de uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten draagt dit product bij aan een gezondere en stralendere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig de huid van gezicht, hals en decolleté grondig, breng tonic aan en verdeel vervolgens Hyaluron 4D + Lingostem™. Wacht een tijdje totdat het absorbeert. Was het niet af! Gebruik 1-2 keer per dag. Nu kunt u uw favoriete crème aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Macadamia Ternifolia zaadolie, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, lecithine, Panthenol , trilaureth-4-fosfaat, glycine, serine, alanine, arginine, lysine, proline, Vaccinium Vitis-Idaea fruitextract & Xanthaangom & Natriumbenzoaat & Citroenzuur & Gluconolacton & Calcium , Squalaan, Cetearyl Olivaat, Sorbitan Olivaat, Triethanolamine, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Carbomeer. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112325

Specifieke referenties

ean13
5901810003517

Apis Revolution in...

€ 13,39
group_work Toestemming voor cookies