SkinTra Guard Your Skin Beschermende Antioxidant Gezichtsessentie 100 ml

€ 22,80
Inclusief belasting

Beschermende antioxidantessentie voor gezicht, hals en decolleté

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

SkinTra Guard Your Skin Beschermende Antioxidant Gezichtsessentie 100 ml

Beschermende antioxidantessentie voor gezicht, hals en decolleté. Het biedt veel voordelen voor de huid en bevat verschillende actieve ingrediënten die in het voordeel werken. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen:

-Menthyl PCA: Dit ingrediënt zorgt voor een verkoelend gevoel dat tot 8 uur op de huid aanhoudt. Dit helpt uw huid te ontspannen en tot rust te komen.

-MossCellTec™-nr. 1: Dit van mos afgeleide actieve ingrediënt helpt de huid zich aan te passen aan veranderingen in de omgeving, waaronder luchtvervuiling en extreme temperaturen. Het heeft anti-aging, hydraterende eigenschappen en vermindert roodheid.

NMF Complex: Dit complex dat vrije aminozuren, ureum, natrium-PCA, melkzuur, allantoïne en sacchariden bevat, helpt het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden. Voorkomt huidirritatie en ruwheid.

-Galactomyces Ferment Filtrate: Het is een sterke antioxidant die huidverouderingsprocessen vertraagt, de regeneratie versnelt, de huid hydrateert, exfoliatieprocessen reguleert en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

-Arctalis: Dit mariene ingrediënt creëert een lichte film op de huid die beschermt tegen vervuiling en blauw licht ( Blue Light ). Herstelt de hydratatie van de huid en de natuurlijke glans.

De effecten van het product omvatten hydraterende, antioxiderende werking, anti-aging, bescherming tegen vervuiling en bescherming tegen blauw licht. Dit product is licht en belast de huid niet, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

De essentie "SkinTra - Guard Your Skin" wordt aanbevolen voor verschillende huidtypes, inclusief de gevoelige en onzuivere huid. Het heeft een hydraterende en anti-aging werking en biedt bescherming tegen omgevingsinvloeden en blauw licht. Het kan op verschillende delen van het gezicht, de hals en het decolleté worden gebruikt. Dit product is ook geschikt voor veganisten.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray het product op de gereinigde en gedroogde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik elke ochtend en avond. Je kunt je gezicht ook overdag sprayen. De mist kan vóór SPF worden gebruikt als antioxidantbooster.

SAMENSTELLING

Aqua , Polysorbaat 20, Galactomyces Ferment Filtraat, Propaandiol, Natrium PCA, Glucose, Glycerine, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Menthyl PCA Ureum, Fytol, Lysine, Glycine, Glutaminezuur, Allantoïne, Gluconolacton, Calcium , Melkzuur, Isomalt, Natriumfytaat, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114045
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666123

SkinTra Guard Your Skin...

€ 22,80
group_work Toestemming voor cookies