SkinTra Alles waar je huid van houdt prebiotische gezichtsverzorgende tonic 200 ml

€ 30,90
Inclusief belasting

Het heeft anti-aging eigenschappen en beschermt tegen vrije radicalen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

SkinTra Alles waar je huid van houdt prebiotische gezichtsverzorgende tonic 200 ml

SkinTra - Everything What Your Skin Will Love is een romige toner die vele functies heeft in de huidverzorging. Dit multifunctionele product herstelt de fysiologische pH van de huid, hydrateert, verzacht irritaties en verlicht verkleuringen. Het heeft anti-aging eigenschappen en beschermt tegen vrije radicalen. Ingrediënten als squalaan, azeloglycine, niacinamide en inuline versterken het natuurlijke huidmicrobioom, waardoor de regeneratie wordt versneld en ontstekingen worden verminderd. Het product is licht en niet-comedogeen, dus perfect voor de verzorging van alle huidtypes, inclusief de gevoelige en problematische huid. Het kan worden gebruikt op het gezicht, de ogen en het lichaam, waardoor het een praktische cosmetica is voor dagelijks gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Het product kan verschillende functies vervullen, namelijk tonic, serum en crème, maar ook als bodylotion. Afhankelijk van uw huidtype kiest u de juiste applicatiemethode.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Squalaan, Isoamyl Lauraat, Propaandiol, Galactomyces Ferment Filtraat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Saccharide Isomeraat, Niacinamide, Inuline, Maltodextrine, Natriumcarboxymethyl Bèta-Glucaan, Polyglyceryl-6 Behenaat, Polyglyceryl-6 Stearaat, Zymomonas Ferment Extract, Honey Extract, allantoïne, glycerylstearaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, dipropyleenglycol, pentyleenglycol, xanthaangom, citroenzuur, natriumcitraat, melkzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114043
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666086

SkinTra Alles waar je huid...

€ 30,90
group_work Toestemming voor cookies