Paese Minerals Matten Bedekkende Foundation /101W/ Beige 7 gr

€ 13,79
Inclusief belasting

Matterende losse minerale foundation met conditionerende, kalmerende en gladmakende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Paese Minerals Matten Bedekkende Foundation /101W/ Beige 7 gr

Matterende losse minerale foundation met conditionerende, kalmerende en gladmakende eigenschappen. Het geeft een natuurlijke en matte make-up finish, zorgt voor een hoge mate van dekking, minder zichtbaarheid van poriën, fijne rimpels, roodheid en andere imperfecties. De foundation heeft een talgabsorberende werking, waardoor het ideaal is voor de vette, gecombineerde, normale, maar ook gevoelige en problematische huid. Het past perfect bij de huid en zorgt voor een natuurlijk make-upeffect dat kan worden opgebouwd. Het blijft lang op de huid zitten en het gehalte aan 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong zorgt ervoor dat het zelfs door een gevoelige en problematische huid goed wordt verdragen. De losse en ultralichte formule bevat natuurlijke olie-extracten: amber en rozenwortel, die de huid kalmeren en volledig verzorgen, waardoor deze de hele dag fluweelzacht, fris en mat blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid primer aan op het deksel. Aanbrengen met een compacte borstel in cirkelvormige bewegingen. Schud de borstel om overtollige foundation te verwijderen. Breng foundation aan over je hele gezicht. Herhaal het proces om de dekking te vergroten.

SAMENSTELLING

Mica, kaolien, helianthus annuus-zaadolie, silica, tocoferol, lecithine, amber , rhodiola rosea-wortelextract, ascorbylpalmitaat, glycerylstearaat, natriumlauroylglutamaat, glyceryloleaat, lysine, rosmarinus officinalis-extract, aluminiumhydroxide, aroma , parfum, magnesium chloride, citroenzuur, [+/-: ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499]. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110152
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627621239

Paese Minerals Matten...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies