Paese x Krzyszkowska Blush kissed Crème blush /02/ 4 g

€ 12,20
Inclusief belasting

Dankzij de lichte consistentie belast het product de huid niet, wat zich vertaalt in gebruiksgemak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Paese x Krzyszkowska Blush kissed Crème blush /02/ 4 g

Multifunctionele crèmeblush is een product met een lichte consistentie dat zachtjes met de huid versmelt, zonder deze te belasten en tegelijkertijd een gevoel van hydratatie geeft. Het onderscheidt zich door verschillende belangrijke kenmerken:

-Perfecte aanpassing aan de huid, wat een ego effect van natuurlijke blos garandeert dat gedurende de dag niet verdwijnt.

-Het product maakt de huid gehydrateerd en gevoed, waardoor het er gezond blijft uitzien.

-Door de lichte consistentie belast het product de huid niet, wat zich vertaalt in gebruiksgemak.

Multifunctionele crèmeblush benadrukt perfect de natuurlijke schoonheid, waardoor een fris en stralend uiterlijk van de huid behouden blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan met een spons, penseel of vingers op de wangen om de teint op natuurlijke wijze te blozen, op de oogleden in plaats van op de oogschaduw en op de lippen - als lippenstift met een delicate, poederachtige finish.

SAMENSTELLING

Ctyldodecanol, gehydrogeneerd polyisobuteen, synthetische fluorflogopiet, ricinus communis zaadolie, copernicia cerifera cera, paraffine, isoamyllauraat, talk, polyisobuteen, nelumbo nucifera bloemenextract, hoya lacunosa bloemenextract, capryl/caprinetriglyceride, gomhars, isostearylisostearaat, natriumlauroyl glutamaat, calcium , natriumchloride, natriumsulfaat, magnesium , lysine, aqua , aroma , aluminiumhydroxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, [+/-: ci 77891, ci 15850, ci 77499, ci 77492]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114493
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627624391

Paese x Krzyszkowska Blush...

€ 12,20
group_work Toestemming voor cookies