Hean Match Me gladmakende gezichtsfoundation /M02/ Natural 25 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Het past zich perfect aan de huidskleur aan, elimineert onnodige glans en behoudt een frisse uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean Match Me gladmakende gezichtsfoundation /M02/ Natural 25 ml

Match Me foundation heeft een ultralichte formule die de huid perfect glad maakt en het uiterlijk verbetert, waardoor deze een fluweelzachte en matte finish krijgt. Deze foundation is verkrijgbaar in natuurlijke, delicate tinten met geel-olijf ondertonen en bevat een lichtgevend molecuul dat de teint verlicht en een subtiele, gezonde glans toevoegt. Verbergt imperfecties urenlang perfect, zonder een maskereffect achter te laten. De formule die rijk is aan actieve ingrediënten controleert effectief de talgafscheiding en verzorgt, voedt en regenereert de huid. Het bevat ook Pentavitin®, dat intensief hydrateert en de droogheid van de huid minimaliseert. De lichte, niet-vette textuur past zich perfect aan de huid aan en zorgt voor een uniforme kleur en een stralende, frisse en natuurlijke uitstraling.

VOORDELEN:

- Past zich perfect aan de huidskleur aan, elimineert onnodige glans en behoudt een frisse uitstraling.

-Zorgt voor een fluweelzachte en matte afwerking.

-Verbergt effectief huidonvolkomenheden gedurende vele uren zonder een maskereffect te creëren.

-De formule die rijk is aan ingrediënten reguleert de talgafscheiding en verzorgt, voedt en regenereert de huid, hydrateert intensief en minimaliseert de droogheid ervan.

-De lichte textuur geeft een uniforme kleur en een stralende, frisse en natuurlijke uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

De foundation bevat een zeer grote hoeveelheid natuurlijke oliën en actieve stoffen, dus schudden voor gebruik. Breng de foundation met uw vingertoppen of een spons aan op het midden van uw gezicht. Verdeel de foundation over het hele gezicht voor een perfecte finish en maskeer eventuele oneffenheden.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, isododecaan, peg-10 dimethicon, glycerine, mica, disteardimonium hectoriet, propyleenglycol, ethylhexylhydroxystearaat, polysilicone-11, methylmethacrylaat kruispolymeer, trimethylsiloxysilicaat, dimethicon, peg/ppg-18/18 dimethicon, argania spinosa pitolie, Natriumchloride, fenoxyethanol, talk, propyleencarbonaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, saccharide-isomeraat, synthetisch fluorflogopiet, HDi/trimthylolhexyllacton-cross-polymeer, polymethylmethacrylaat, gehydrogeneerde lecithine, extract van Citrus Aurantium amara -bloemen, glycine-sojaolie, bloemenextract van Jasminum Officicinale, bloemenextract van Lavandula Angustifolia , paeonia officinalis bloemenextract, prunus serrulata bloemenextract, rosa damascena bloemenolie, sambucus nigra bloemenextract, ethylhexylglycerine, cyclohexasiloxaan, citroenzuur, natriumcitraat, triethoxycaprylylsilaan, tinoxide, [+/- ci 7789, ci 77492, ci 77499, ci 77491]. de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113440
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474497372

Hean Match Me gladmakende...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies