Claresa Mooi, alsjeblieft! Gezichtsfoundation met een satijnmatte finish /01/ Fair - light 33 g

€ 9,20
Inclusief belasting

De foundation is een ideaal voorstel voor diegenen die op zoek zijn naar een product met gemiddelde dekking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Mooi, alsjeblieft! Gezichtsfoundation met een satijnmatte finish /01/ Fair - light 33 g

De foundation is een ideaal voorstel voor wie op zoek is naar een product met een gemiddelde dekking, ale dat naar behoefte kan worden opgebouwd. De lichte, romige consistentie zorgt voor een satijnmatte finish en een fluweelzacht gladmakend effect. Het egaliseert effectief de huidtint, maskeert onvolkomenheden en creëert urenlang het effect van een zijdezachte en vlekkeloze huid. Bovendien is deze foundation verrijkt met hyaluronzuur, dat de huid voldoende hydrateert en een trekkerig gevoel voorkomt. Dit betekent dat de make-up niet alleen visueel mooi is, maar ook comfortabel. Hyaluronzuur is de sleutel tot een goede hydratatie van de huid, niet alleen voor de droge of normale huid, maar ook voor degenen die gevoelig zijn voor overmatige talgafscheiding. Dankzij dit krijgt de huid een natuurlijke glans en geen ongezonde vettige glans. Eén molecuul hyaluronzuur kan tot 250 watermoleculen binden, wat het belang ervan voor de huidverzorging benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid de huid voor door een crème aan te brengen die is geselecteerd op het type en geschikt is voor make-up en, indien nodig, een basis of serum onder de foundation. Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty . Je kunt de foundation ook direct aanbrengen met een sponsje. Zorg er wel voor dat je dit doet met een stampende beweging en niet met een wrijvende beweging. Begin met een kleine hoeveelheid van het product en voeg het indien nodig toe op plaatsen waar extra dekking nodig is - u vermijdt het zichtbare effect van foundation op uw gezicht (en u bespaart geld)

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, cyclopentasiloxaan, PEG-10 dimethicon, glycerine, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, cyclohexasiloxaan, dimethicon, natriumchloride, PEG/PPG-18/18 dimethicon, natriumhyaluronaat, fenoxyethanol, disteardimoniumhectoriet, Magnesium , parfum, triethoxycaprylylsilaan, tocoferyl Acetaat, Propyleencarbonaat, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Aluminiumhydroxide, Ethylhexylglycerine +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113550
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819812640

Claresa Mooi, alsjeblieft!...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies