Dax Perfecta Bird's Nest Aziatisch Masker voor gezicht, hals en decolleté 10 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Een romig gezichtsmasker met een sterk liftend effect.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Bird's Nest Aziatisch Masker voor gezicht, hals en decolleté 10 ml

We presenteren een romig masker met een sterk liftend en verhelderend effect, dat extreem rijk is aan effectieve actieve ingrediënten die bekend zijn in de Aziatische kunst van verzorging. Dit masker geeft uw huid een onmiddellijk strakker en gladder effect, waardoor deze sterk gehydrateerd en stralend wordt. We raden dit masker aan voor verzorging het hele jaar door, voor alle huidtypes, ongeacht de leeftijd. De actieve ingrediënten voorzien de huid van een schat aan voedingsstoffen die regenereren en verjongen. Dankzij regelmatig gebruik ziet je huid er stralend en energiek uit. Wacht niet langer, probeer een crèmemasker met een sterk liftend en verhelderend effect dat een revolutie teweeg zal brengen in uw huidverzorging!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde en droge huid van gezicht, hals en decolleté. Laat 10-15 minuten intrekken, dep het overtollige in de huid of verwijder het met een wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dicaprylylether, dimethicon, isohexadecaan, natriumacrylaatcopolymeer, lecithine, Swiftlet Nest-extract, natriumhyaluronaat, acrylaatcopolymeer, VP/polycarbamylpolyglycolester, gehydrolyseerd sesameiwit PG-propylmethylsilaandiol, biosaccharidegom-4, Musa sapientum-extract, Centella Asiatica -extract, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, butyleenglycol, octadecyldi-T-butyl-4-hydroxyhydrocinnamaat, hexylkaneel, limoneen, linalool, hydroxycitronellal, citronellol, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, parfum. Op de verpakking staat de actuele samenstelling vermeld.

110343

Specifieke referenties

ean13
5900525054197

Dax Perfecta Bird's Nest...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies