Joko PURE Holistic Care & Beauty Gezicht Microdermabrasie Peeling 100 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Het exfolieert zachtjes de dode opperhuid, egaliseert de teint en stimuleert celvernieuwingsprocessen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Miraculum Asta.plankton C Gezicht Microdermabrasie Peeling 100 ml

Microdermabrasie peeling is een perfecte oplossing voor de huid met vergrote poriën en imperfecties. Dankzij deze peeling wordt de huid zichtbaar mooier en stralender.

De belangrijkste actieve ingrediënten van deze peeling zijn:

-ASTAPLANKTON: natuurlijke rijkdom aan micro-elementen, minerale zouten en eiwitten. Bevat astaxanthine, een van de krachtigste antioxidanten die de wetenschap kent. Het werkt effectief, het vertraagt het verouderingsproces van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid.

-ORANJE HYDROLAAT: Hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

-VITAMINE C: speelt een essentiële rol in de biosynthese van collageen en verbetert de elasticiteit en tonus van de huid.

-DIATOMISCHE AARDE: Het is een natuurlijke antioxidant met reinigende en ontgiftende eigenschappen, gecertificeerd door ECOCERT. Verzacht ontstekingen en irritatie. Het exfolieert zachtjes de dode opperhuid, egaliseert de teint en stimuleert celvernieuwingsprocessen.

Microdermabrasie peeling vermindert effectief poriën en imperfecties terwijl de huid wordt gereinigd. Daarnaast vermindert het rimpels en stimuleert het de microcirculatie, wat bijdraagt aan het verbeteren van de conditie van de huid. Dankzij de werking van actieve ingrediënten biedt deze peeling de huid uitgebreide verzorging, verheldering en regeneratie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub aan op een vochtig gezicht met water, vermijd de oogcontouren. Masseer zachtjes in en spoel daarna grondig af met lauw water. Gebruik 2-3 keer per week 's avonds

SAMENSTELLING

Aqua , dicaprylylcarbonaat, perliet, glycerine, propaandiol, glycerylstearaat, diatomeeënaarde, bamboe arundinacea earth , glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, ascorbyltetraisopalmitaat, helianthus annuus zaadolie, haematococcus pluvialis extract, citrus aurantium amara water , tamarindus indica fruit extract, xanthaangom, parfum, fenoxyethanol, ethyxexylglycerine, natriumpolyacrylaat, natriumbenzoaat, gluconolacton, calcium , butyleenglycol, limoneen, linalool, ci 15985 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112028

Specifieke referenties

ean13
5900793052628

Joko PURE Holistic Care &...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies