Bandi Delicate Care Delicate Enzymatische Peeling 75 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Reinigende Peeling zonder irritatie is een uitstekende keuze voor alle huidtypes, inclusief gevoelig, delicaat en vatbaar voor irritatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Bandi Delicate Care Delicate Enzymatische Peeling 75 ml

Een subtiele reinigende scrub zonder irritatie is een uitstekende keuze voor alle huidtypes, inclusief gevoelig, delicaat en gevoelig voor irritatie. De werking zorgt voor het effect van een gereinigde, gladde en beter gehydrateerde huid, terwijl het een uitgerust uiterlijk herstelt. Deze peeling helpt ook om de vette huid te verminderen en verhoogt de effectiviteit van cosmetica die daarna wordt aangebracht. Dankzij zachte exfoliatie verwijdert het product effectief overtollig talg en onzuiverheden zonder de huid te irriteren. Bovendien versterkt het het effect van actieve ingrediënten in latere cosmetica, wat bijdraagt aan het bereiken van nog betere verzorgingseffecten. De huid na gebruik van de peeling wordt helderder, gladder en beter gehydrateerd.

Indicaties:

Het product wordt aanbevolen voor alle huidtypes, inclusief gevoelig, delicaat en vatbaar voor irritatie.

Contra-indicaties:

Overgevoeligheid voor elk ingrediënt in het preparaat.

Deze zachte scrub geeft de huid een subtiele exfoliatie, waardoor je kunt genieten van een verfriste en gezondere teint zonder risico op irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

1-2 keer per week aanbrengen op een gereinigd gezicht, de oogcontour vermijden. Na ongeveer 15 minuten afwassen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , caprylic / capric triglyceride, glycerine, gehydrolyseerde gist, ethylhexylstearaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, PEG-100-stearaat, ceteareth-20, xanthaangom, triethanolamine, parfum / geur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112446
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138904121

Bandi Delicate Care...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies