AA Pure Derma Reinigende Peeling 75 ml

€ 5,60
Inclusief belasting

Perfect voor regelmatig gebruik om uw huid in goede conditie te houden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Pure Derma Reinigende Gommage Peeling 75 ml

Gommage reinigende peeling is een product bedoeld voor de verzorging van de normale, droge, gecombineerde en gevoelige huid. Het heeft een effectief exfoliërend, reinigend effect, verkleint de poriën, maakt de huid glad en hydrateert, egaliseert de kleur en elimineert onvolkomenheden en overmatige dofheid. De formule van deze peeling is minimalistisch, het bevat slechts 15 ingrediënten waarvan 98% afkomstig is uit natuurlijke bronnen. Het product is vegan en bevat geen microplastics. Het is ook hypoallergeen en klinisch getest bij mensen met een allergie, het bevat geen ethylalcohol of geurstoffen. Perfect voor regelmatig gebruik om uw huid in goede conditie te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de peeling over de gereinigde huid en laat ongeveer 5 minuten inwerken. Voer vervolgens een zachte massage uit met uw handen, terwijl u de peeling van uw gezicht rolt en veegt. Spoel de resten van de peeling af met lauw water en breng een tonic aan

SAMENSTELLING

Aqua , Cellulose, Glycerine, Dicaprylylcarbonaat, Pentyleenglycol, Gehydrateerde silica, Betaïnesalicylaat, Amandelzuur, Natriumpolyacrylaat, Ethylhexylstearaat, Trideceth-6, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Tocoferol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112925
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116089003

AA Pure Derma Reinigende...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies