Uzdrovisco Yellow schil olievrij zuur Peeling tegen oneffenheden 60 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Dit is een ideale oplossing voor diegenen die een stralende huid willen terugkrijgen en onvolkomenheden willen wegwerken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Uzdrovisco Yellow olievrije zuurpeeling Peeling tegen imperfecties 60 ml

Peelingmousse geïnspireerd op de medische behandeling "gele schil" is een uniek product dat de conditie van de huid aanzienlijk kan verbeteren, het uiterlijk kan verjongen en onvolkomenheden kan verminderen. Het is vooral geschikt voor mensen met een vette of gecombineerde huid, gevoelig voor verkleuring, verstopte poriën en uitslag. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

- Bio -salicylzuur: Dit is een 100% natuurlijk ingrediënt dat oneffenheden voorkomt, de huidporiën helpt ontstoppen en de hoeveelheid talg vermindert.

-Retinal: Het is ook een 100% natuurlijke vorm van vitamine A, bekend om zijn verhelderende, antirimpel-, talgregulerende en imperfectieverminderende eigenschappen.

-Klei: Klei heeft huidreinigende eigenschappen en helpt de overmatige talgproductie te verminderen.

De effecten van deze peelingmousse worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op de gevoelige huid. Het werkt effectief door dode huidcellen te verwijderen, de neiging om onvolkomenheden te ontwikkelen te verminderen, de huidtint te revitaliseren en te verhelderen. Bovendien maakt de delicate consistentie het gebruik aangenaam en comfortabel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een grote hoeveelheid peeling aan op uw gezicht (vermijd de ogen) en laat het minimaal 4-10 minuten intrekken. Spoel vervolgens af met koud water en voer een zachte massage uit. Gebruik 1-2 keer per week. Breng de hele dag zonnebrandproducten aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Illiet, kaolien, propaandiol, glycerine, cetearylalcohol, polyglyceryl-3 methylglucosedistearaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, natriumcarboxymethylzetmeel, melkzuur, kokoscaprylaat/capraat, glycerylstearaat, isoamyllauraat, gluconolacton, Citrus Aurantium Amara bloemextract , Retinaal, xanthofylen, salicylzuur, polyglyceryl-4-oleaat, xanthaangom, coco-glucoside, tetranatriumglutamaatdiacetaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113225
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904917480540

Uzdrovisco Yellow schil...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies