Uzdrovisco olievrije tonic-essentie voor het gezicht met AHA -zuren 150 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

De tonic-essentie is ontworpen om de natuurlijke pH-waarde van de huid na het wassen te herstellen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Uzdrovisco olievrij Gezichtstonic-essentie met AHA zuren 150 ml

De pluisvrije en olievrije essence-toner is gemaakt om alle huidtypes te verzorgen, vooral die welke gevoelig zijn voor onvolkomenheden, en ondersteunt de dagelijkse zachte exfoliatie met natuurlijke AHA-zuren. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Mullein-extract: dit ingrediënt helpt de huid te reinigen, verzacht irritaties, hydrateert en heeft antioxiderende eigenschappen. Het werkt ook als een verzachtend middel voor de huid, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met een gevoelige huid.

-Complex van 4 bio AHA: Dit complex bevat appelzuur, glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Het helpt dode huidcellen te verwijderen, dofheid en grijsheid van de huid te verwijderen en bereidt de huid ook voor op een betere penetratie van actieve ingrediënten. Het hydrateert, verzacht en egaliseert de huidtint.

-Hydratatiecomplex: Dit complex bestaande uit 4D-hyaluronzuur en betaïne vormt een natuurlijke "waterbank" die effectief vocht vasthoudt op het huidoppervlak, in de opperhuid en in de diepere lagen van de huid.

Deze essence-toner is geformuleerd om de natuurlijke pH-waarde van de huid na het reinigen te herstellen, terwijl het zorgt voor een zachte micro-exfoliatie die de huid helder en stralend maakt en de huidporiën ontstopt. Regelmatig gebruik van dit product kan helpen de huidtint te egaliseren en een fris gevoel te geven. Bovendien bevat het maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is het geschikt voor veganisten.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel met uw vingers 1-2 druppels tonic op de huid van gezicht en hals (lekt niet door de vingers). Laat het absorberen. Naar behoefte 's ochtends en/of 's avonds gebruiken als actieve voorbereiding en verbetering van de verzorging.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Betaïne, Appelzuur, Pyrus Malus Fruitextract, CocoGlucoside, Glycolzuur, Melkzuur, Citroenzuur, Verbascum Thapsus Extract, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, xanthaangom, pentyleenglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113228

Specifieke referenties

ean13
5904917480953

Uzdrovisco olievrije...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies