Uzdrovisco olievrije enzymatische Peeling gezichtsmousse 60 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

De unieke peeling is perfect voor gebruik op alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Uzdrovisco olievrije enzymatische Peeling en vernieuwende gezichtsmousse 60 ml

Een unieke peelingmousse, geïnspireerd op in-office enzymatische exfoliatiebehandelingen, is perfect voor gebruik op alle huidtypes, inclusief de gevoelige, vette, gecombineerde, vasculaire en onvolmaakte huid die zachte exfoliatie nodig heeft. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Enzymatisch exfoliërend complex 5 %: Bestaande uit ficine (enzym verkregen uit vijgenbomen) en pompoenenzymen, heeft dit complex een intensieve werking op de huid. Ficine is 20 keer sterker dan papaïne en bromelaïne, waardoor het een zeer effectief exfoliërend enzym is. Pompoenenzymen daarentegen hebben regeneratie-eigenschappen die vergelijkbaar zijn met 4% glycolzuur, terwijl ze de huid voorzien van mineralen, vitamines (vooral A, E en C), vetzuren en fytosterolen die rimpels helpen gladstrijken en de huid regenereren.

De effecten van deze peelingmousse worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op de gevoelige huid. Het werkt intensief, exfolieert dode huidcellen, vernieuwt de huid, verheldert en ontstopt de poriën en maakt deze glad. Belangrijk is dat het de poriën niet verstopt en de huid niet belast. Na gebruik wordt de huid schoner en krijgt een gezonde kleur, en het applicatieproces zelf is aangenaam en zacht, zodat het deel kan uitmaken van de reguliere huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een grote hoeveelheid peeling aan op uw gezicht (vermijd de ogen) en laat het minimaal 4-10 minuten intrekken. Spoel vervolgens af met koud water en voer een zachte massage uit. Gebruik 1-2 keer per week. Breng de hele dag zonnebrandproducten aan.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcarboxymethylzetmeel, lactobacillus/pompoenfruitfermentfiltraat, glycerine, propaandiol, melkzuur, cellulosegom, ficine, kokosglucoside, inuline, xanthaangom, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, cellulose, fructose, glucose, tetranatriumglutamaatdiacetaat , Benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113226

Specifieke referenties

ean13
5904917480526

Uzdrovisco olievrije...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies