Uzdrovisco olievrije Peeling - gezichtsmousse verhelderend 60 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Het werkt effectief door de huid te reinigen, revitaliseren, verhelderen en voorbereiden voor een betere opname van actieve ingrediënten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Uzdrovisco olievrije zure Peeling - verhelderende gezichtsmousse 60 ml

Een unieke peelingmousse, geïnspireerd op in-office-behandelingen met zuren, is perfect voor de normale en droge huid, maar ook voor de grijze, vermoeide huid die haar kleur moet verbeteren om haar frisse en vitale uitstraling te herstellen. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

- Complex van 5 bio - AHA en PHA : Dit zuurcomplex bevat appelzuur, glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en gluconolacton, die dode epidermiscellen perfect exfoliëren en de huid stimuleren om te vernieuwen, glad te maken, te verhelderen en te revitaliseren. Ze hebben een intensief effect op de huid, waardoor deze haar frisheid en glans terugkrijgt.

-Bio Vitamine C: Deze vitamine C wordt geleverd in een stabiele, olieachtige vorm die de huidtint helpt verhelderen en het ontstaan van rimpels voorkomt. Vitamine C staat bekend om zijn verhelderende en antioxiderende eigenschappen, die het uiterlijk van de huid helpen verbeteren.

-Klei: Klei staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en om het verminderen van de hoeveelheid talg op de huid. Het helpt de huid te reinigen en het gezonde uiterlijk te herstellen.

De effecten van deze peelingmousse worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken worden uitgevoerd onder toezicht van een dermatoloog, zelfs op de gevoelige huid. Het werkt effectief door de huid te reinigen, revitaliseren, verhelderen en voorbereiden voor een betere opname van actieve ingrediënten. Bovendien werkt het in slechts 4 minuten en is het aanbrengen aangenaam dankzij de delicate mousse.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een grote hoeveelheid peeling aan op uw gezicht (vermijd de ogen) en laat het minimaal 4-10 minuten intrekken. Spoel vervolgens af met koud water en voer een zachte massage uit. Gebruik 1-2 keer per week. Breng de hele dag zonnebrandproducten aan.

SAMENSTELLING

Aqua , kaolien, cetearylalcohol, glycerine, polyglyceryl-3-methylglucosedistearaat, natriumlactaat, isoamyllauraat, natriumcarboxymethylzetmeel, zea mays-zetmeel, capryl-/caprinezuurtriglyceride, glycerylstearaat, appelzuur, gluconolacton, pyrus malus-fruitextract, tripelargonine, ascorbyl Tetraisopalmitaat, polyglyceryl-4-oleaat, xanthaangom, glycolzuur, melkzuur, coco-glucoside, citroenzuur, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumhydroxide, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113227

Specifieke referenties

ean13
5904917480533

Uzdrovisco olievrije...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies