BasicLab Acidumis zure Peeling ontstopt de poriën met AHA 15% en BHA 2% zuren 30 ml

€ 38,60
Inclusief belasting

Zure Peeling die de poriën ontstopt, is een innovatief exfoliërend product dat is ontwikkeld voor de verzorging van de huid die vatbaar is voor mee-eters.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

BasicLab Acidumis zure Peeling ontstopt de poriën met AHA 15% en BHA 2% zuren 30 ml

Zure peeling die de poriën ontstopt is een innovatief exfoliërend product dat is ontworpen om het hele jaar door de huid te verzorgen die gevoelig is voor mee-eters (open en gesloten). De effectieve formule verbetert de huidtint en textuur door dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd het huidvernieuwingsproces te stimuleren. Het product ontblokkeert en reinigt effectief de talgklieren, waardoor de zichtbaarheid van de poriën aanzienlijk wordt verminderd.

GEAVANCEERDE INGREDIËNTEN:

-15% AHA (amandelzuur en glycolzuur): exfolieert zachtjes dode huidcellen, maakt de teint geleidelijk glad en vermindert mee-eters. Stimuleert de huid om te regenereren, waardoor de elasticiteit en egale kleur worden verbeterd. Glycolzuur, met de kleinste deeltjes onder de AHA-zuren, stimuleert de huid door penetratie en helpt verkleuringen, fijne rimpels en littekens te verminderen.

-2% BHA (salicylzuur): Dankzij de technologie voor geleidelijke afgifte dringt het diep door in de poriën en reinigt deze van binnenuit. Het reguleert de talgproductie en exfolieert op zachte wijze dode cellen, maakt de huid effectief glad en versnelt het vernieuwingsproces van de opperhuid.

-Glutathion en resveratrol: sterke antioxiderende eigenschappen verminderen de neiging om post-inflammatoire verkleuringen te ontwikkelen.

-Exfoliërend tripeptide: werkt in op celverbindingen in het stratum corneum en ondersteunt een gelijkmatige exfoliatie. De huid wordt glad en het regeneratieproces wordt versneld.

-Allantoïne: Verzacht irritaties, vermindert verbranding en ondersteunt de regeneratie van de huid.

RESULTATEN:

- Ontstopte en gereinigde talgklieropeningen (poriën).

-Minder neiging om onvolkomenheden, acne en verkleuring te ontwikkelen.

-Egale huidskleur, onmiddellijk verhelderde en gladde huid.

- Genormaliseerde talgafscheiding en de zichtbaarheid van de poriën aanzienlijk verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen. Ongeveer 10 minuten laten inwerken en daarna afspoelen met lauw water. Gebruik 's avonds, 1-2 keer per week. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid. Een licht brandend gevoel van de huid tijdens de eerste toepassingen is een normaal symptoom en is het gevolg van de lage pH-waarde van de peeling. U kunt de peeling ook op de lichaamshuid gebruiken, waarbij u de slijmvliezen vermijdt, bijvoorbeeld op de rug, de halslijn of de betrokken armen door acne of verkleuring.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Amandelzuur, Glycolzuur, Pentyleenglycol, Salicylzuur, Acacia Senegal GomArginine, Glutathion, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetaat, Allantoïne, Resveratrol, Isomalt, Xanthaangom. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115437
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639171115

BasicLab Acidumis zure...

€ 38,60
group_work Toestemming voor cookies