Mokosh Shampoo voor medium poreus, mat haar met droge punten Groene Thee met Bergamot 200 ml

€ 18,90
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van mooi en gezond haar dankzij onze innovatieve shampoo die speciaal is ontwikkeld voor medium poreus haar!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mokosh Shampoo voor medium poreus, mat haar met droge punten Groene Thee met Bergamot 200 ml

De shampoo is gemaakt voor dof haar, gevoelig voor klitten en kroezen, en richt zich op intense hydratatie en voeding, waardoor de gezonde glans en zachtheid van je haar wordt hersteld. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten biedt deze shampoo voor medium poreus haar uitgebreide verzorging met zichtbare resultaten.

Belangrijkste voordelen:

-Intensieve hydratatie en voeding: Inuline, linde-extract en betaïne hydrateren het haar diep, waardoor het glad, zijdezacht en glanzend wordt.

-Versterking van de haarstructuur: Groene thee-extract en cellulosepolymeer versterken de haarstructuur en zorgen voor elasticiteit en zachtheid.

-Reiniging en glans: Bergamotwater reinigt het haar en geeft het een gezonde en natuurlijke glans.

-Verzacht de hoofdhuid: Minthydrolaat heeft een verzachtende werking op de hoofdhuid en verzorgt deze bovendien tijdens het wassen.

-Regeneratie en verzachtend: Pantenol en aloë hydrateren het haar effectief, herstellen de natuurlijke glans en verzachten de hoofdhuid.

-Antistatische bescherming: Plantaardige en veganistische conditioner op basis van zonnebloem- en koolzaadolie vergemakkelijkt niet alleen het kammen, ale heeft ook een antistatisch effect, waardoor het haar niet gaat elektrificeren.

-Bescherming tegen statische elektriciteit: Natrium PCA beschermt het haar tegen statische elektriciteit, waardoor het gehydrateerd en vol gezonde glans blijft.

De voordelen van deze shampoo zijn vooral zichtbaar bij mensen van wie het haar gevoelig is voor klitten, kroezen en vaak vettige wortels.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtige lokken en masseer tot er schuim verschijnt. Spoel vervolgens uit met water en gebruik een Mokosh-conditioner/masker die geschikt is voor uw haar. De shampoo is ook erg goed voor OMO-verzorging (conditioner - wash - conditioner), vooral wanneer je haar meer hydratatie nodig heeft.

Let op, ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Batches kunnen verschillen in geurintensiteit, kleur en consistentie. Dit is een natuurlijk proces dat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt en in de loop van de tijd kan evolueren. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, polysorbaat 80, Aloe barbadensisbladsap, Juice , citrus aurantium bergamia-fruitextract, Panthenol , betaïne, Tilia Tomentosa-knopextract, Camellia Sinensis-bladextract, Arctium Lappa-wortelextract, Mentha Piperita-blad Water , Zonnebloemolie Polyglyceryl - 4 Esters, Behenamidopropyl Dimethylamine, PCA Glyceryl Oleaat, Natrium PCA, Polyquaternium-10, Natriumchloride, Citroenzuur, Melkzuur, Pantolacton, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum, Limoneen, Linalool, Geraniol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115207

Specifieke referenties

ean13
5902729036672

Mokosh Shampoo voor medium...

€ 18,90
group_work Toestemming voor cookies