SheFoot Regenererende en verzachtende vitaminezalf - Voetvoorbereiding voor gebarsten hielen met Ureum 20% 80 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Het zalfpreparaat is een intensief middel bedoeld voor lokaal gebruik op de voeten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

SheFoot Regenererende en verzachtende vitaminezalf - Voetvoorbereiding voor gebarsten hielen met Ureum 20% 80 ml

Het zalfpreparaat met 20% ureum en 25% lipiden is een intensief middel bedoeld voor lokaal gebruik op de voeten. De rijke en rijke formule biedt verlichting voor voeten die vatbaar zijn voor kloven en keratose als gevolg van overmatige droogheid, slechte voeding, het dragen van ongepast schoeisel of een gebrek aan goede hygiëne. Het preparaat verzacht, verzacht en ondersteunt de regeneratie van de voethuid aanzienlijk, verbetert het loopcomfort en verzacht overgevoelige en gebarsten delen van de voeten. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van dit preparaat:

-Ureum (ureum 20%): Deze concentratie is bedoeld voor intensieve verzorging en heeft een keratolytisch effect, d.w.z. het helpt de eeltige opperhuid te exfoliëren en het stratum corneum te verzachten. Dit is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in voetverzorgingsproducten.

-Lipidencomplex (25%): Dit complex heeft een sterk voedende, verzachtende en verzachtende werking op de opperhuid. Het helpt het comfort en de verlichting van de droge huid van voeten en hielen te herstellen, ondersteunt regeneratie en wederopbouw.

Vitaminen A, E en B5: Deze vitamines verzorgen de opperhuid en hebben een voedende, hydraterende en verzachtende werking. Ze helpen het gezonde uiterlijk en de conditie van de voethuid te herstellen.

-Lanolin: conditioneert de opperhuid sterk en heeft een occlusieve werking, wat betekent dat het een beschermende lipidelaag op de huid creëert. Het helpt actieve ingrediënten vast te houden en beperkt het waterverlies uit de opperhuid.

-Groene thee-extract: Heeft een reinigende, samentrekkende en verstevigende werking, hydrateert en verfrist de huid van de voeten.

-Complex van natuurlijke essentiële oliën: De samenstelling omvat onder meer veldmunt, citroenschil, groenblijvende cipres, lavendel en cistusolie, die het preparaat een aangename geur geven en een verzachtende werking hebben.

-Shea Butter: Het is rijk aan fytosterolen, vitamines en lipiden, waardoor het werkt als eerste hulp bij de verzorging van geïrriteerde, droge, uitgedroogde en gebarsten huid. Het helpt bij het regeneratieproces van de opperhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een dosis zalf in de schone en droge huid van de hielen, vooral op plaatsen die gevoelig zijn voor kloven en keratose. Laat ongeveer 20-30 minuten op de huid zitten. Om het effect te vergroten, kun je plastic of katoenen sokken dragen. Was daarna uw voeten met een delicaat reinigingsmiddel of verwijder het overtollige product met een tissue en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ureum, vaseline, paraffinum liquidum, polyglyceryl-2-oleaat, lanoline, polyhydroxystearinezuur, melkzuur, butyrospermum parkii (shea) boter, Euphorbia Cerifera (candelilla) cera, Magnesium , capryl/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde koolzaadolie , Retinylpalmitaat, Tocoferylacetaat, Tocoferol, Lavandula Angustifolia ( Lavender ) Bloemenwater, Camellia Sinensis ( Green Tea ) Bladwater, Mentha Arvensis Bladolie, Citrus Limon ( Lemon ) Schilolie, Cupressus Sempervirens Blad-/noot-/stengelolie, Cistus Ladaniferus Olie, Lavandula Hybrida-olie, Spirulina Platensis-extract, Mentha Piperita (pepermunt) bladolie, trehalose, gluconolacton, Calcium , Panthenol , allantoïne, polyglyceryl-3-diisostearaat, polyglyceryl-2-stearaat, citroenzuur, natriumlactaat, natriumcitraat, natriumbenzoaat , Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Benzylalcohol, Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114133
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902838922309

SheFoot Regenererende en...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies