HiSkin Art Line Haarconditioner na kleur- en kappersbehandelingen Reconstructie & Regeneratie 250 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Conditioner voor het haar na kleuring, chemische behandelingen en thermische styling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

HiSkin Art Line Haarconditioner na kleur- en kappersbehandelingen Reconstructie & Regeneratie 250 ml

Conditioner voor haar na kleuring, chemische behandelingen en thermische styling is gemaakt op basis van een unieke combinatie van ingrediënten die zijn ontworpen om te zorgen voor mooi, goed verzorgd en sterk haar. De formule bevat jojoba-olie, zwarte bessenzaadolie, acai-olie, prebiotica en sinaasappelschilolie. Deze conditioner herstelt direct de zachtheid, elasticiteit, glans en een gezonde uitstraling van beschadigd haar. De combinatie van jojoba-olie, acai-olie en zwarte bessenzaadolie ondersteunt de reconstructie en regeneratie en vult kleine gaatjes in de haarstructuur. Hierdoor wordt het haar glad, glijdt het, krijgt het weer glans en is het gemakkelijker doorkambaar. De formule van de conditioner bevat ook prebiotica die het microbioom van de hoofdhuid helpen beschermen en de natuurlijke balans behouden. Essentiële olie van sinaasappelschil kleurt de hoofdhuid, geeft frisheid en vitaliteit aan het haar en heeft een aromatherapeutisch effect. Deze conditioner is ideaal voor gebruik na chemische behandelingen, kleuren en warmtestyling, om de conditie van het haar en een gezonde uitstraling te herstellen. Het haar is gemakkelijk doorkambaar, wordt licht en voelt zacht aan en de glans wordt zichtbaar verbeterd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op eerder gewassen haar op een afstand van 1-2 cm van de hoofdhuid. Wacht 2-3 minuten en spoel daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerine, Gluconolacton, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Ribes Nigrum Zaadolie, Euterpe Oleracea Fruitolie, Citrus Aurantium Dulcis Zaadolie, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Calcium Gluconaat, Glycerylstearaat SE, Isopropylalcohol, Quaternium-80, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Limoneen, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111393
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907775549909

HiSkin Art Line...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies