Balea Professional Moisturizing Conditioner voor blond haar 200 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Haarconditioner voor natuurlijk en geverfd blond haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Balea Professional Moisturizing Conditioner voor blond haar 200 ml

Haarconditioner is de perfecte oplossing voor zowel natuurlijk als geverfd blond haar. De verzorgende formule is gebaseerd op keratine en zonnebloemolie, die zorgen voor effectieve voedende en regenererende effecten. Deze conditioner geeft het haar niet alleen stralende blonde reflecties, maar maakt het ook veel gemakkelijker doorkambaar. Dankzij het gladmakende oppervlak van het haar wordt het licht er optimaal door gereflecteerd, wat glans en glans toevoegt. Bovendien voedt de conditioner het haar intensief, voegt het vocht toe en versterkt het de structuur. Het is vermeldenswaard dat de conditioner het haar geleidelijk lichter maakt, wat een subtiele verlichting van de kleur mogelijk maakt. De ingrediënten van de conditioner, zoals keratine, dringen door in de haarstructuur, versterken hun vezels en verbeteren hun conditie. Daarnaast is de haarconditioner siliconenvrij, waardoor het haar niet verzwaart of een ongewenst laagje achterlaat. Huidtolerantie is dermatologisch bevestigd, wat een veilige en effectieve werking garandeert. Het is vermeldenswaard dat de conditioner geen microplastics of in water oplosbare synthetische polymeren bevat, wat een bijkomend voordeel is voor bewuste consumenten.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de conditioner zachtjes in nat haar, laat even intrekken en spoel daarna grondig uit met lauw water. Als het product op andere materialen terechtkomt (textiel, sanitair), moeten deze onmiddellijk worden schoongemaakt.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, stearamidopropyldimethylamine, melkzuur, glycerine, glycerylstearaat, helianthus annuus hybride olie, kaolien, panthenol , tocoferylacetaat, gehydrolyseerde keratine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, cetrimoniumchloride, natriumchloride, natriumsulfaat, parfum, limoneen, natriumbenzoaat , basic yellow , ci 10316. De actuele samenstelling staat aangegeven op de productverpakking

111689

Specifieke referenties

ean13
4058172701696

Balea Professional...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies