• -€ 1,60
  • topdeal
  • - € 1,60

Farmona Radical Enzymatyczny Peeling oczyszczajaćy do skóry głowy 75 ml

€ 4,40
€ 6,00
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,30

Enzymatische reinigende peeling voor de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
20

Farmona Radical Enzymatic Peeling Reinigende Hoofdhuid 75 ml

Enzymatische reinigingsscrub voor de gevoelige, problematische en geïrriteerde hoofdhuid met drievoudige kracht. Verbetert de conditie van haar en hoofdhuid: verwijdert roos, versterkt het haar en voorkomt vettig haar. De scrub reinigt de hoofdhuid grondig, herstelt de fysiologische balans, hydrateert effectief, verzacht en verzacht irritaties, elimineert roos en versterkt het haar duidelijk. Een intelligente, natuurlijke formule gebaseerd op de synergetische werking van speciaal geselecteerde actieve ingrediënten in hoge concentratie zorgt voor een versterkend en verzachtend effect en verbetert direct de conditie van de hoofdhuid en het haar. Een speciale punt vergemakkelijkt het nauwkeurig aanbrengen van de cosmetica op de hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op de hoofdhuid en masseer zachtjes. Laat het 3-4 minuten intrekken, spoel het daarna uit met warm water en was je haar met shampoo. Gebruik regelmatig, 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetylalcohol, glycerine, behentrimoniumchloride, inuline, equisetum arvense (paardestaart) bladextract, fructose, Panthenol , glucose, papaïne, zink PCA, Gossypium herbaceum (katoen) zaadextract, hydroxypropylguar, hydroxypropyltrimoniumchloride, isopropylalcohol, Kaliumhydroxide, citroenzuur, hydroxyethylcellulose, fenoxyethanol, caprylylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur).

107440
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117975657

Farmona Radical...

€ 6,00 € 4,40
group_work Toestemming voor cookies