Ronney Professional Smoothing Conditioner voor fijn en dof haar Silk Sleek 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Een gladmakende conditioner die effectief zorgt voor dun en dof haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ronney Professional gladmakende conditioner voor dun en dof haar Silk Sleek 1000 ml

Een gladmakende conditioner die dun en dof haar effectief verzorgt en de conditie ervan zichtbaar verbetert.

De werking van de zijdeconditioner is gebaseerd op:

-Gehydrolyseerde zijdeproteïnen: deze ingrediënten maken het haar glad en regenereren, terwijl het het juiste niveau van hydratatie biedt.

-Verbetering van de conditie van dun haar: Conditioner met zijde verbetert effectief de conditie van dun en dof haar, waardoor het glans krijgt en een gezonde en verzorgde uitstraling krijgt.

-Glans, gladheid en elasticiteit: Na gebruik van Ronney-conditioner wordt uw haar glanzend, glad en elastischer, wat zich vertaalt in een aantrekkelijk uiterlijk van het kapsel.

- Vergemakkelijkt kammen en stylen: Bovendien maakt Ronney-conditioner het gemakkelijker om je haar te kammen en te stylen volgens jouw voorkeuren.

Deze conditioner met Ronney-zijde is een uitstekende keuze voor degenen die hun haar een glanzende, gladde en gezonde uitstraling willen geven en het flexibeler en gemakkelijker te stylen willen maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een deel van de conditioner over de gehele lengte van vochtig haar. Laat het 2-3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Gehydrolyseerde zijde (gehydrolyseerde zijde-eiwitten), Parfum, Ethylhexylpalmitaat, Citroenzuur, DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112813
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155084

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies