More 4 Care Anti Haaruitval specialistische haarconditioner 200 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Ze helpen het haarvocht vast te houden, wat zich vertaalt in een gladmakend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

More 4 Care Anti Hair Loss gespecialiseerde haarconditioner 200 ml

De ANTI HAIR LOSS-serie is een geavanceerde haarverzorgingsoplossing die effectief beschermt tegen haaruitval en de structuur ervan versterkt. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van deze serie:

-Innovatief complex 4% TETRAXIDYLUM INTENSE: Dit complex heeft een wetenschappelijk bewezen effect door de microcirculatie rond de haarzakjes te stimuleren. Dit voedt de haarzakjes en activeert slapende haarzakjes, waardoor de levenscyclus van het haar wordt verlengd en voortijdig haarverlies wordt voorkomen.

-Actieve ingrediënten:

Biotyna en D- Pantenol : deze ingrediënten dringen door in de haarvezels, waardoor ze dikker worden en sterker worden. Ze verminderen broosheid en voegen glans toe.

Verzachtende middelen: Ze helpen het haarvocht vast te houden, wat zich vertaalt in een gladmakend effect.

-ANTI HAIR LOSS conditioner: Deze conditioner met een gespecialiseerde formule werkt intensief op verzwakt en broos haar. Het hydrateert, regenereert en verbetert zichtbaar hun toestand. Hierdoor wordt het haar langer, dikker en straalt het een gezonde glans uit. Het maakt het kammen ook gemakkelijker.

De ANTI HAIR LOSS-serie is een antwoord op de behoeften van mensen die worstelen met haaruitval en een verzwakte conditie. Regelmatig gebruik van producten uit deze serie kan helpen uw haar gezond en sterk te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid conditioner aan op gewassen haar en verdeel gelijkmatig. Laat ongeveer 2-3 minuten inwerken en spoel daarna grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Betaïne, Isopropylpalmitaat, Pyrrolidine 2, 6 – Diaminopyrimidineoxide, Panthenol , Argania Spinosa Kernelolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Niacinamide, Allantoïne, Ureum, Biotine, Melkzuur, Dinatriumfosfaat, Citroenzuur Zuur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfu. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112868
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116088709

More 4 Care Anti Haaruitval...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies