Cantu Shea Butter regenererende haarconditionercrème 453 g

€ 10,81
Inclusief belasting

Voor mensen met krullend en golvend haar die intensieve verzorging en hydratatie nodig hebben, kan het een waardevol en effectief haarverzorgingsproduct zijn.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Cantu Shea Butter regenererende haarconditionercrème 453 g

De leave-in crèmeconditioner is een product dat is ontworpen voor intensieve haarverzorging, vooral voor haar dat ernstig beschadigd is, verzwakt is door behandelingen zoals bleken en verven, en blootgesteld is aan schadelijke externe factoren. Dit zijn de belangrijkste voordelen en eigenschappen van deze conditioner:

-100% Karitéboter: een cosmetica uitsluitend gebaseerd op karitéboter. Karitéboter is een waardevolle bron van voedingsstoffen, vitamines en vetzuren die gunstig zijn voor krullend haar. Het versterkt de haarzakjes, voorkomt haaruitval, waardoor het haar een mooie krul en een gezonde glans krijgt. Beschermt het haar tegen de negatieve invloed van externe factoren.

-Golvend en krullend haarverzorging: Cantu Shea Butter is speciaal bedoeld voor golvend en krullend haar, dat speciale aandacht en hydratatie vereist.

-Intensieve hydratatie en voeding: de crèmeconditioner hydrateert het haar diep, waardoor het de elasticiteit en elasticiteit terugkrijgt. Het heeft een verzachtend en gladmakend effect, waardoor het stylen gemakkelijker wordt.

-Verbetert de haarconditie: Deze conditioner voorkomt overmatig kroezen en versterkt het haar van binnenuit. Het haar wordt gladder en glanzend.

-Bescherming tegen externe factoren: Dit product beschermt het haar tegen de schadelijke effecten van externe factoren zoals zon, wind en vervuiling. Het beschermt ook tegen mechanische schade.

-Voorkomen van haaruitval en gespleten haarpunten: de conditioner helpt de haarzakjes gezond te houden en voorkomt overmatig haarverlies. Bovendien beschermt het tegen gespleten haarpunten.

-Styling: Deze conditioner is geschikt voor de dagelijkse haarstyling, waardoor je de hele dag een prachtige look kunt behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Conditioner voor dagelijks gebruik vóór het borstelen en stylen. Breng de crème aan op individuele haarlokken, vanaf de wortels tot aan de punten. Niet spoelen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113950
a lot

Specifieke referenties

ean13
856017000126

Cantu Shea Butter...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies