ONLYBIO Hair in Balance Capybara OMoniara Verzachtende haarconditioner 200 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Verzachtende conditioner voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

ONLYBIO Hair in Balance Capybara OMoniara Verzachtende haarconditioner 200 ml

Verzachtende conditioner is een unieke oplossing voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft. Perfect voor haarverzorging met behulp van de "OMO"-methode, de conditioner is het antwoord op ruw, verward en kroeshaar. Wanneer uw haar onaangenaam aanvoelt en moeilijk te kammen is, werkt een verzachtende conditioner om de gladheid en glans te herstellen. Dankzij de conditioner wordt de haarschubben gladgemaakt en wordt het haar zeer gehydrateerd en glanzend. De frisse geur van zure appel zorgt voor plezier tijdens de verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Behentrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Almond ) Olie, Bertholletia Excelsa (Brazilië) Notenolie, Mangifera Indica ( Mango ) Zaadboter, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citroenzuur, Benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114196
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282703

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies