Prosalon Professional Artplex Regenererende Haarconditioner 350 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Regenererende conditioner is een effectieve oplossing voor haar dat beschadigd is door kleuren, bleken en steil maken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Prosalon Professional Artplex Regenererende Haarconditioner 350 ml

Regenererende conditioner is een effectieve oplossing voor haar dat beschadigd is door kleuren, bleken, steil maken en andere kappersbehandelingen. Het werkt volgens het principe van een complex van biomimetische actieve ingrediënten, bekend als Bond Renovate System. Dit complex helpt gaten in de haarstructuur op te vullen, verbindingen te herstellen en de haarschubben te vullen en te verzegelen. Creëert een beschermende film rond de haarvezel, waardoor de broosheid, broosheid en gespleten haarpunten worden verminderd. Daarnaast beschermt de conditioner het haar tegen hoge temperaturen, versterkt het, verbetert het de conditie en geeft het glans. Perfect voor regelmatig gebruik om beschadigd haar weer op te bouwen en te versterken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid conditioner op vochtig haar, laat het een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, zetmeelhydroxypropyltrimoniumchloride, behentrimoniumchloride, PPG-3 benzylethermyristaat, isostearylisostearaat, carbocysteïne, serine, Oryza sativa-zaadeiwit, fytinezuur, glutaminezuur, Oryza sativa-extract, gluconolacton, Calcium , gehydrolyseerd rijsteiwit, Natriumlactaat, melkzuur, ureum, bis-diidopropanolamino-PG-propyldimethicon/bis-isobutyl PEG-14 copolymeer, quaternium-91, cetrimoniummethosulfaat, isopropylalcohol, polyquaternium-10, PEG-90M, glycerine, caprylylglycol, polysorbaat 20 , Butyloctanol, Citroenzuur, Parfum, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115461
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900249013876

Prosalon Professional...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies