ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Emollient haarconditioner 200 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Verzachtende conditioner, ideaal voor mensen die last hebben van ruw, kroezend en verward haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Emollient haarconditioner 200 ml

Verzachtende conditioner, ideaal voor mensen die last hebben van ruw, kroezend en verward haar. Het is speciaal opgedragen aan aanhangers van de "OMO"-methode (conditioner-wash-conditioner). Het belangrijkste ingrediënt van deze conditioner is een complex van verzachtende middelen met verzachtende en hydraterende eigenschappen. Verzachtende middelen helpen het haar makkelijker kambaar te maken en geven het zachtheid en glans. Het is de moeite waard om deze conditioner te gebruiken als je haar ruw is, moeilijk te kammen is en de neiging heeft om te pluizen. Regelmatig gebruik van een verzachtende conditioner maakt de haarschubben glad en maakt het haar zachter, gladder en glanzend. De verzachtende conditioner heeft een zoete geur van sappige frambozen die je in een romantische stemming brengt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Behentrimoniumchloride, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Rubus Chamaemorus Fruitextract, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citroenzuur Zuur, Cetrimoniumchloride, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115596
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287937

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies