ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de Hair Protein haarconditioner 200 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Dankzij deze conditioner kan je haar genieten van een eiwitboost aan energie en kun je genieten van de schoonheid van gezonde en glanzende lokken.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de Hair Protein haarconditioner 200 ml

Eiwithaarconditioner is een unieke conditioner die is gemaakt om voor de gezondheid en conditie van uw haar te zorgen. De eiwitformule van de conditioner is rijk aan voedingsstoffen die de haarstructuur helpen regenereren en versterken. Eiwitten zijn belangrijke ingrediënten voor het behoud van de elasticiteit en sterkte van het haar, waardoor breuken en gespleten haarpunten worden verminderd. Bovendien is de conditioner ontwikkeld met duurzame verzorging in gedachten. De samenstelling is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor het milieuvriendelijk is. Dankzij deze conditioner kan je haar genieten van een eiwitboost aan energie en kun je genieten van de schoonheid van gezonde en glanzende lokken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Behentrimoniumchloride, Tarwe-aminozuren, Soja-aminozuren, Arginine HCI, Threonine, Serine, Tocoferol, Cetrimoniumchloride, Citroenzuur, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dehydroazijnzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115595
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287920

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies