Yumi Men versterkende haarshampoo Water Man 300 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Dankzij de natuurlijke samenstelling en hydraterende eigenschappen kan het helpen gezonder en sterker haar te krijgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Yumi Men versterkende Water Man haarshampoo 300 ml

Water Man Strengthening Shampoo is een product gemaakt voor mannen die de conditie van hun haar willen verbeteren. Hier zijn enkele kenmerken waardoor deze shampoo opvalt:

-Versterkende samenstelling: De shampoo bevat ingrediënten die het haar helpen versterken, waardoor het er gezonder uitziet. Fytokeratine, of plantaardige keratine, is een van de belangrijkste ingrediënten. Het helpt het juiste niveau van hydratatie van de hoofdhuid en het haar te behouden, geeft glans en verbetert de algehele conditie van het haar.

-Natuurlijke samenstelling: Het product bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat vriendelijk is voor het haar en de hoofdhuid.

Aloëbladsap: Dit is het basisingrediënt van alle YUMI-producten. 99% geconcentreerd aloëbladsap zorgt voor een diepe hydratatie, wat belangrijk is voor de gezondheid van het haar.

-Geur: De shampoo heeft een karakteristieke geur die doet denken aan een lentewandeling in een park buiten de stad, met de geur van badende rosy op het gras en energieke watermeloen.

-Versterkend effect: Dankzij de actieve ingrediënten helpt de shampoo de conditie van het haar te verbeteren, waardoor het een visuele dichtheid en een gezond uiterlijk krijgt.

Als uw haar beschadigd is en versterking nodig heeft, kan Water Man Strengthening Shampoo de oplossing zijn die de conditie ervan zal helpen verbeteren. Dankzij de natuurlijke samenstelling en hydraterende eigenschappen kan het helpen gezonder en sterker haar te krijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op je handen en masseer tot schuim met een kleine hoeveelheid water. Masseer vervolgens gelijkmatig in de vochtige hoofdhuid en het haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Aloe Barbadensis- Juice , Gehydrolyseerd maïseiwit, Gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Gehydrolyseerd soja-eiwit, Laurylglucoside, Coco-Glucoside, Glycerine, Citrus Grandis-fruitextract, Pyrus Communis-fruitextract, Rubus Idaeus-fruitextract , Vitis Vinifera-fruitextract, gluconolacton, glyceryloleaat, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, natriumchloride, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumfytaat, citroenzuur, tocoferol, parfum, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112537
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168591

Yumi Men versterkende...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies