Bielenda Groene Thee Gezichtshydrolaat 3in1 200 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Het hydrolaatproduct vernauwt de poriën, hydrateert intensief en geeft de huid een gezonde glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Groene Thee Gezichtshydrolaat 3in1 200 ml

Hydrolaat is een delicate fase in het laatste proces van het reinigen en verfrissen van de opperhuid, waardoor het comfort en evenwicht wordt hersteld. Dit unieke product vernauwt de poriën, hydrateert intensief en geeft de huid een gezonde glans. Ontworpen voor de dagelijkse versteviging en verzorging van de gecombineerde huid, vermijdt het hydrolaat het gevoel van droogheid en is zacht en zacht. Het belangrijkste actieve ingrediënt is bloemenwater dat wordt verkregen door stoomdestillatie van verse groene theebladeren. Deze alcoholvrije en milde essence is rijk aan waardevolle wateroplosbare plantaardige stoffen en heeft een pH die dicht bij de natuurlijke pH van de huid ligt. Dit is een uitstekende manier om de opperhuid te verfrissen en tegelijkertijd het risico op irritatie te minimaliseren. Extra verrijking van de formule met tea tree olie, talgregulerende anti-acne azeloglycine en een complex met anti-ox- en anti-vervuilingseigenschappen verbetert de verzorgingskwaliteit van het product. Het voorziet de huid van belangrijke en gemakkelijk opneembare mineralen, waardoor de conditie ervan verbetert. Naast zijn verzorgende en conditionerende functie is het product een soort ‘schild’ tegen luchtvervuiling en de negatieve impact van het milieu. Dankzij het biopolymeergehalte beperkt het aanzienlijk de penetratie van zwevend PM 5 stof in de opperhuid, waardoor de destructieve effecten ervan effectief worden verminderd. Dit helpt op zijn beurt de opperhuid in uitstekende conditie te houden, vertraagt het verouderingsproces van de huid en maakt deze resistenter.

HOE TE GEBRUIKEN

moet op een wattenschijfje worden gegoten en de huid reinigen. Gebruik 's ochtends en 's avonds of overdag als verfrissende behandeling. Vereist geen krachtig wrijven en spoelen. Bewaar het product bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Camellia Sinesis (thee) bladwater, biosacharide gom-4, Panthenol , kaliumazelloyldiglycinaat, glycerine, natriumlactaat, 3-0-ethylascorbizuur, allantoïne, melaleuca alternifolia (theeboom) bladolie, dinatrium-EDTA , Polysorbaat 20, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Parfum (Geur), Benzylalcohol, Cironellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114547
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902169044848

Bielenda Groene Thee...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies