Biotebal Men Serum tegen haaruitval 100 ml

€ 16,00
Inclusief belasting

Stopt haaruitval

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Biotebal Men Anti-haaruitval Serum 100 ml

Biotebal Men serum is een hypoallergeen product speciaal gemaakt voor mannen die kampen met overmatig haarverlies en de eerste symptomen van mannelijke kaalheid. Dit is een product dat in samenwerking met dermatologen en trichologen is ontstaan om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van mannen op het gebied van haarverzorging. De werking van het serum is gebaseerd op de Inno-Bimexinum™-formule, die speciaal is aangepast aan de behoeften van mannen en problemen in verband met haaruitval. Het serum biedt een drievoudige werking:

-Stopt haaruitval: Het serum bevat Kopexil, dat het aantal lege haarzakjes vermindert en de anagene fase van de haarlevenscyclus verlengt. Dit betekent dat het haar beter bestand wordt tegen verlies en een langere levensduur heeft.

-Verdikt het haar: Het serum helpt het haar dikker te maken, wat zich vertaalt in de dichtheid en het volume van het kapsel.

-Versterkt het haar: Dankzij de toevoeging van biotine reguleert het serum de werking van de talgklieren, voedt het haar, versterkt het en draagt het bij aan de regeneratie ervan.

Bovendien heeft Saw Palmetto, opgenomen in de serumformule, anti-androgene eigenschappen, wat betekent dat het haaruitval helpt verminderen. Dit is een product dat een gunstig effect heeft op de conditie van de hoofdhuid en het haar, waardoor de levensduur van het haar wordt gewaarborgd en het uiterlijk wordt verbeterd.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik op gewassen, vochtig haar. Gelijkmatig op de hoofdhuid sprayen, vooral op de plekken met krommingen en dunner wordend haar. Masseer het preparaat ongeveer 2-3 minuten in de hoofdhuid. Niet spoelen. Het product is bedoeld voor dagelijks gebruik. Voor optimaal resultaat dagelijks gebruiken gedurende 3-6 maanden.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol Denat., Propyleenglycol, Glycerine, Cafeïne, Panthenol , Biotine, Diaminopyrimidine Oxide, Serenoa Serrulata Fruitextract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Wortelextract, Panax Ginseng Wortelextract, Gehydrolyseerd Soja-eiwit, Calcium , Polyquaternium-10 , Zinkgluconaat, Niacinamide, Ornithine HCL, Citrulline, Glucosamine HCL, Menthol, Mentha Piperita-bladolie, PEG-12 Dimethicon, Hydroxyethylcellulose, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat Citroenzuur, natriumhydroxide, natriumnitraat, fenoxyethanol, dinatriumsuccinaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113088

Specifieke referenties

ean13
5903060614727

Biotebal Men Serum tegen...

€ 16,00
group_work Toestemming voor cookies