Balea Professional Intensive Repair Haarolie 100 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Haarolie voor mensen met zeer beschadigd en droog haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Balea Professional Intensive Repair Haarolie 100 ml

Haarolie is een perfecte oplossing voor mensen met zeer beschadigd en droog haar. De sterke verzorgende formule, verrijkt met waardevolle arganolie, zorgt voor onmiddellijke regeneratie en diepe haarreconstructie. Deze unieke olie hydrateert het haar intensief en herstelt de zachtheid, elasticiteit en gezonde uitstraling. Het werkt helemaal tot aan de uiteinden en beschermt ze tegen verdere schade en gespleten haarpunten. Het haar wordt zichtbaar sterker, glanzend en makkelijker te stylen. Haarolie belast het haar niet, waardoor het licht en vol leven wordt. Je kunt het dagelijks gebruiken om je haar de nodige verzorging en bescherming te geven. Daarnaast biedt de olie hittebescherming tot 230°C, waardoor het haar wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van thermische stylingtools, zoals stijltangen en krultangen. Dermatologisch bevestigde huidtolerantie maakt onze olie veilig en zacht in gebruik. Onmiddellijke hulp voor zeer beschadigd en droog haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Het kan worden gebruikt voor verzorging vóór het wassen of op handdoekdroog haar. Spaarzaam aanbrengen op de lengtes en punten van het haar. Opmerking: vanwege het hoge gehalte aan natuurlijke oliën kunnen er kleurverschillen of troebelheid van het product optreden. Het heeft geen invloed op de kwaliteit. Beschermen tegen direct zonlicht.

SAMENSTELLING

Isododecaan, c11-13 isoparaffine, dimethiconol, isohexadecaan, helianthus annuus hybride olie, dimethicon, helianthus annuus zaadolie, argania spinosa pitolie, parfum, trisiloxaan, limoneen, ci 40800

111773

Specifieke referenties

ean13
4066447110135

Balea Professional...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies