Neboa Detox & Hydration natuurlijke haarshampoo verfrissend en hydraterend 300 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Natuurlijke haarshampoo, die is gemaakt voor uitgebreide haarverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Niet op voorraad

Neboa Detox & Hydration natuurlijke haarshampoo verfrissend en hydraterend 300 ml

Natuurlijke haarshampoo, die is gemaakt voor uitgebreide haarverzorging. Dit product combineert reinigende en hydraterende werking, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun haarproblemen. De shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals pepermunt, eucalyptus, aloë vera en tea tree olie die de hoofdhuid kalmeren en onzuiverheden verwijderen. Hierdoor wordt het haar verfrist en wordt de hoofdhuid gehydrateerd en gevoed. Dankzij de formule is het geschikt voor verschillende haartypes, waaronder droog, normaal en vet haar. Deze shampoo helpt de pH-balans van de hoofdhuid te behouden, wat bijdraagt aan de gezondheid en conditie van het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar en hoofdhuid, masseer tot schuim is verkregen. Laat 2-3 minuten intrekken. Daarna afspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, sorbitol, decylglucoside, natriumchloride, inuline, cafeïne, Glycyrrhiza Glabra-wortelextract, Hibiscus Sabdarifa-bloemextract, betaïne, Panthenol , allantoïne, Helianthus Annuus-zaadolie, tocoferol, glyceryloleaat, hydroxypropylguar, hydroxypropyltrimoniumchloride, natrium Benzoaat, kaliumsorbaat, benzoëzuur, citroenzuur, parfum. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110714

Specifieke referenties

ean13
5901812127761

Neboa Detox & Hydration...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies