Nivea Diamond Gloss Care Haarshampoo 400 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Zachte verzorgende shampoo

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Diamond Gloss Care Haarshampoo 400 ml

De delicate Diamond Gloss verzorgingsshampoo is een unieke samenstelling verrijkt met een glansgevend serum . Deze haarshampoo biedt intensieve verzorging, geeft de lokken een diamantglans en zorgt ervoor dat ze zijdezacht aanvoelen. Het is een uitstekende keuze voor de verzorging van normaal en dof haar om het gezonde uiterlijk te herstellen zonder het te verzwaren. De shampoo reinigt zowel het haar als de hoofdhuid op milde wijze, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Voordelen:

-Optimale pH voor de hoofdhuid

-Veganistische formule, consistent met vegetarische waarden

-Verzorgt het haar en zorgt voor een gezonde hoofdhuid

- Hydrateert intensief en geeft glans aan het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Schuim de shampoo in je hand en breng aan op vochtig haar. Masseer zachtjes in de hoofdhuid. Spoel grondig uit met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, decylglucoside, coco-glucoside, diamantpoeder, dicaprylylether, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, glycerine, glyceryloleaat, glycoldistearaat, gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, benzoëzuur, linalool, Limoneen, alfa-isomethylionon, benzylalcohol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112601
a lot

Specifieke referenties

ean13
9005800217154

Nivea Diamond Gloss Care...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies