Nivea 2in1 Express Haarshampoo met Conditioner 400 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Dankzij de combinatie van de wasfunctie van de shampoo en de intensieve verzorging van de conditioner helpt dit product je in een snel tempo te zorgen voor mooi, gezond en glanzend haar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea 2in1 Express Haarshampoo met conditioner 400 ml

2in1 Express shampoo en conditioner is een uniek product dat de voordelen van zowel shampoo als conditioner combineert. Als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om voor je haar te zorgen, dan is dit de reden waarom je dit product zou moeten kiezen:

-Veganistische formule met aloë- en serum : NIVEA 2in1 Express shampoo en conditioner maakt gebruik van een veganistische formule op basis van aloë- en glansserum. Deze combinatie zorgt voor een intensieve verzorging van je haar, waardoor het glanzend en gezond blijft.

-De wasfuncties van de shampoo en de verzorging van de conditioner: Dankzij dit product kunt u uw haar tegelijkertijd reinigen van onzuiverheden en het voorzien van de nodige voedingsstoffen. Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar snelle en volledige zorg.

-Optimale pH voor de hoofdhuid: De shampoo en conditioner hebben een optimale pH voor de hoofdhuid, wat betekent dat het zacht is voor de huid en tegelijkertijd het haar effectief reinigt.

-Vrij van siliconen en microplastics: De productformule is vrij van siliconen en vaste microplastics, waardoor het een milieuvriendelijke en veganistische optie is.

-Intensieve verzorging in een snel tempo: dankzij de 2-in-1-functie kunt u tegelijkertijd uw haar verzorgen, waardoor u tijd bespaart bij de dagelijkse verzorging.

-Versterkt en vergemakkelijkt het kammen: De shampoo met conditioner versterkt het haar en verbetert de elasticiteit. Bovendien beschermt het ze tegen klitten, waardoor het kammen makkelijker wordt.

-Dagelijkse verzorging: NIVEA 2in1 Express shampoo en conditioner is dankzij de milde formule geschikt voor de dagelijkse haarwas.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes en spoel vervolgens uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, decylglucoside, cocoglucoside, Aloe Juice , guarhydroxypropyltrimoniumchloride, dicaprylylether, glycerine, glyceryloleaat, glycoldistearaat, gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, Benzoëzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112640
a lot

Specifieke referenties

ean13
9005800223261

Nivea 2in1 Express...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies