Ronney Professional Energizing Shampoo voor gekleurd en dof haar Babassu Oil 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Babassu Oil Shampoo helpt de glans van dof en dof haar te herstellen, waardoor het een aantrekkelijk en glanzend onderdeel van je styling wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional Energizing Shampoo voor gekleurd en dof haar Babassu Oil 1000 ml

Babassu Oil shampoo is een uitstekende keuze, vooral als je gekleurd haar hebt en de kleur en gezonde uitstraling wilt behouden. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik ervan:

-Herstel glans: Babassu Oil Shampoo helpt de glans van dof en dof haar te herstellen, waardoor het een aantrekkelijk en glanzend onderdeel van je styling wordt.

-Babassu-olie: Deze olie is een waardevol ingrediënt dat goed door het haar en de hoofdhuid wordt opgenomen, zonder deze te verzwaren. Het is een uitstekend vochtinbrengend ingrediënt dat de conditie en zachtheid van je haar kan verbeteren.

-Kleurbescherming: Als je gekleurd haar hebt, is het belangrijk om een shampoo te gebruiken die de kleur beschermt tegen vervaging. De shampoo helpt de intensiteit van de kleur te behouden, wat belangrijk is voor een ego verfeffect.

-Reiniging en energie: deze shampoo reinigt effectief het haar en de hoofdhuid en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden, wat kan bijdragen aan een gevoel van frisheid en lichtheid op de hoofdhuid.

Vergeet niet om het regelmatig te gebruiken om te genieten van alle voordelen die het voor uw haar kan bieden.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, natriumcocoylglutamaat, Orbignya Oleifera-zaadolie (babassu-olie), Cocamide Dea, cocamidopropylbetaïne, natriumlaurylglucosecarboxylaat, parfum, glycerine (glycerine), natriumcocamphoacetaat, laurylglucoside, tetranatrium-EDTA, citroenzuur Zuur, benzylsalicylaat, limoneen, polyquaternium-7, tocoferol (vitamine E), methylchloorisothiazolinone, methylisothiazolinone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112789
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154704

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies