BIOVAX Hydrating Therapy Glamour haarshampoo 200 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

De effecten op het haar zijn een diepe hydratatie en intensieve voeding, het haar wordt aangenaam zacht, glanzend en elastisch.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BIOVAX Hydrating Therapy Glamour haarshampoo 200 ml

De vochtinbrengende shampoo is speciaal gemaakt voor droog haar dat de neiging heeft om te pluizen. De zacht wassende formule voorkomt overmatig uitdrogen van het haar. De samenstelling bevat extracten van goudalgen en groene kaviaar, die het haar diep hydrateren, regenereren en beschermen tegen vrije radicalen, waardoor het minder vatbaar wordt voor kroezen en breken. De toevoeging van melkzuur en D-panthenol maakt het haar zacht, soepel, sterker en elastischer. De effecten op het haar zijn een diepe hydratatie en intensieve voeding, het haar wordt aangenaam zacht, glanzend en elastisch. De shampoo beschermt bovendien de haarkleur en voorkomt vervaging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer tot er een zacht schuim ontstaat. Spoel vervolgens goed uit.

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, acrylatencopolymeer, laurylglucoside, coco-glucoside, glycoldistearaat, glycereth-7 caprylaat/capraat, hydroxypropylguar, hydroxypropyltrimoniumchloride, polyquaternium-10, Panthenol , Caulerpa Lentillifera-extract, capryl/caprinezuur Triglyceride, Laminaria Ochroleuca-extract, tetranatriumglutamaatdiacetaat, styreen/acrylatencopolymeer, citroenzuur, melkzuur, benzoëzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, parfum, mica, hica, hexylcin Miral, limoneen, linalool, CI 77891 , CI. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112975
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116090504

BIOVAX Hydrating Therapy...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies