AA Face It seboregulerend gezichtsmasker dat verkleuringen verheldert 18 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Reinigende anti-acnepleisters zijn een handige en effectieve oplossing voor de acnegevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Face It talgregulerend gezichtsmasker verheldert verkleuringen 18 ml

Reinigende anti-acnepleisters zijn een handige en effectieve oplossing voor de acnegevoelige huid. Ze richten zich op reiniging, regeneratie en vermindering van roodheid en bieden snelle hulp in de strijd tegen huidonvolkomenheden. De belangrijkste actieve ingrediënten van deze pleisters zijn:

-Amandelzuur: Dit zuur werkt op verschillende niveaus. Vermindert de zichtbaarheid van acne-laesies door de huid zachtjes te exfoliëren, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Het helpt ook bij de regeneratie van de huid, wat belangrijk is bij een huid die gevoelig is voor acne.

-Niacinamide: Dit is vitamine B3, dat het vermogen heeft om acne te verminderen en de talgproductie te normaliseren. Het heeft een verzachtende werking en ondersteunt de balans van de huid.

-Witte wilgenschorsextract: dit ingrediënt heeft een samentrekkend effect, dat roodheid helpt verminderen en het huidregeneratieproces ondersteunt.

Anti-acnepleisters zijn handig in gebruik omdat u ze rechtstreeks op acnelaesies kunt aanbrengen, waardoor u geen andere cosmetica in de vorm van crèmes of gels hoeft te gebruiken. Ze werken effectief in de strijd tegen huidonvolkomenheden en helpen het uiterlijk en de gezondheid ervan te verbeteren. Het product is hypoallergeen, wat betekent dat het minder snel allergische reacties veroorzaakt, wat belangrijk is voor mensen met een gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht grondig. Breng de pleisters ongeveer 6-8 uur aan op probleemgebieden met schone en droge handen.

SAMENSTELLING

Croscarmellose, ethyleen/VA-copolymeer, xanthaangom, polyisobuteen, propyleenglycol, niacinamide, amandelzuur, extract van salix alba-schors. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112904
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091990

AA Face It seboregulerend...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies