BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuidverlies 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Biovax Trychologic is een uitgebreide lijn haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten, ontworpen om de gezondheid en schoonheid van het haar te behouden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuidverlies 200 ml

Biovax Trychologic is een lijn dermocosmetica ontwikkeld voor de verzorging van haar en hoofdhuid. De basis is een aanpak gebaseerd op een gezonde hoofdhuid, wat zich vertaalt in de gezondheid en schoonheid van het haar. Deze serie is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en trichologen, waardoor de effectiviteit en veiligheid van de producten gegarandeerd is. Deze gespecialiseerde behandeling voor haaruitval en een verzwakte hoofdhuid bevat ingrediënten met multidirectionele effecten. De belangrijkste actieve ingrediënten van dit product zijn:

-Tetrapeptide Complex: een biomimetisch peptide dat overmatig haarverlies voorkomt en de groei van de haarzakjes stimuleert. Dankzij dit groeit het haar sneller en wordt haaruitval verminderd.

- Biotyna : een revitaliserend ingrediënt dat de microcirculatie in de haarbol stimuleert en zorgt voor een goede voeding en oxygenatie van de haarbol, wat een positief effect heeft op de groei van gezond haar.

-Arginine: een actief ingrediënt dat ook de microcirculatie in de haarbol stimuleert en helpt bij de wederopbouw van gezond haar.

De shampoo heeft de volgende eigenschappen:

-Remt overmatig haarverlies.

-Stimuleert de hergroei van nieuw haar.

-Verhoogt het haarvolume.

Klinische onderzoeken hebben de effectiviteit van deze shampoo bevestigd bij het stoppen van voortijdig haarverlies, het regenereren van haarzakjes en het stimuleren van de groei van nieuw haar, wat zich vertaalt in het effect van gezond haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de natte hoofdhuid, masseren tot schuim ontstaat en 2-3 minuten laten inwerken. Spoel vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, laurylglucoside, glycerylcaprylaat/capraat, gehydrolyseerd plantaardig eiwit PG-propylsilaantriol, arginine, biotine, acetyltetrapeptide-3, ureum, trifoliumpratensebloemextract, Magnesium , zinkgluconaat, Copper Gluconaat, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, cetrimoniumchloride, 1,2-hexaandiol, butyleenglycol, citroenzuur, natriumcitraat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dextran, dinatriumfosfaat, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, parfum, hexylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112981
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092645

BIOVAX Trychologic Shampoo...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies